gusiarz
12:08, 04 maj 2014
Anita - to taka złośliwość losu... jak chce się coś znaleźć to nie ma 
Aniu - dziękuję
... Owszem Louise ma bardzo dużo pąków, ale podjadają je gąsienice. Pryskałam na ssące i gryzące, ale na efekt trzeba poczekać. Na razie oglądam i zbieram ręcznie. Świetnie mają się też krzewy Rosario. Liście błyszczące, bardzo zdrowo wyglądają. Listki koloru ciemnej zieleni, a młode wpadają w bordo. Śliczna!
Heritage ma kilka pączków, podobnie Alan Titchmarsh - ale one młodziutkie dopiero jesienią posadzone.
Alicjo - tak mam żywopłot grabowy... ale malusi - posadziłam miesiąc temu. Zazielenił się ładnie, choć niektóre gałązki wciąż powoli otwierają listki.

Aniu - dziękuję

Heritage ma kilka pączków, podobnie Alan Titchmarsh - ale one młodziutkie dopiero jesienią posadzone.
Alicjo - tak mam żywopłot grabowy... ale malusi - posadziłam miesiąc temu. Zazielenił się ładnie, choć niektóre gałązki wciąż powoli otwierają listki.