Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

MilenaP 17:04, 02 sty 2013

Ja też wywnioskowałam, że cisza na wątku musi oznaczać jakiś wypad noworoczny
Evchen 23:33, 02 sty 2013

Nonono.. szusowało sięm... zazdraszam
Życzonka ode mła
Magda70 18:37, 03 sty 2013

Gosia a Ty tym duuuużym autkiem to po całej Polsce nie pojeździsz?? Oczywiście jak już załadujesz te bukszpaniki z plantacji "Marzenki"? hehe bo doczytalam na innym watku, że się szykujez
grupa_trzyma... 14:10, 04 sty 2013

Jestem, dotarłam.
Pożyczyć chciałam...można jeszcze?
Wobec milczącego braku sprzeciwu:
Samych ogrodowych sukcesów ogrodowych życzą Grabie!
Oby ten rok był rokiem najlepszym, najcieplejszym, najciekawszym, najbardziej zielonym i kwitnącym!!!
gierczusia 13:20, 05 sty 2013

Aaaach pozazdrościć takiego wyjazdu w miejsce zaśnieżone i odcięte od internetu... Uuuu supi rozumię, że akumulatory naladowane pozdrawiam gorąco ...... A tak naprawdę to bardzo się cieszę , ze u nas nie ma śniegu ... Ale narty - to co innego
aga_k 08:16, 08 sty 2013

Pozdrowienia zostawiam i miłego dnia życzę
Gosiniak 11:54, 08 sty 2013

Agnieszka- już chyba nadrobiłaś, czas swoim wątkiem się zająć, jakieś fotki z wycieczki chociaż
gusiarz 13:07, 08 sty 2013

Dziewczynki - jakoś brak czasu mnie dopadł i nie jestem na bieżąco. Zgroza Ale powoli będę nadrabiać i planować wiosennie. Mam pomysła na różne zakątki ogrodu i mojej łąki... To ta część gdzie moja rodzinka toczyła bałwanka. To baardzo spory kawałek zielonego. Rozrysuję co i jak i wgram w najbliższym czasie. A u nas w małopolsce to ferie za tydzień... Rany po feriach to już luty - czyli prawie wiosna

I ten wypad po bukszpanki - dziewczyny dajcie znać kiedy ruszacie. Ja się dopasuję. Może pod koniec marca lub w połowie kwietnia? NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE !!! Może Kondzio się z nami zabierze? Muszę do niego naskrobać. APELUJĘ jeśli jest ktoś chętny na bukszpanki z okolic Krakowa to piszcie - będę po nie dużym autkiem - dostawczym mogę pomóc przewieźć!

Na razie tyle - lecę obiad gotować - dziobki dla zaglądających
Kondzio 13:26, 08 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Dziewczynki - jakoś brak czasu mnie dopadł i nie jestem na bieżąco. Zgroza Ale powoli będę nadrabiać i planować wiosennie. Mam pomysła na różne zakątki ogrodu i mojej łąki... To ta część gdzie moja rodzinka toczyła bałwanka. To baardzo spory kawałek zielonego. Rozrysuję co i jak i wgram w najbliższym czasie. A u nas w małopolsce to ferie za tydzień... Rany po feriach to już luty - czyli prawie wiosna

I ten wypad po bukszpanki - dziewczyny dajcie znać kiedy ruszacie. Ja się dopasuję. Może pod koniec marca lub w połowie kwietnia? NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE !!! Może Kondzio się z nami zabierze? Muszę do niego naskrobać. APELUJĘ jeśli jest ktoś chętny na bukszpanki z okolic Krakowa to piszcie - będę po nie dużym autkiem - dostawczym mogę pomóc przewieźć!

Na razie tyle - lecę obiad gotować - dziobki dla zaglądających
Chejka mowa o mnie Ja napewno będe kupować duuuużo bukszpaników
abiko 13:34, 08 sty 2013

Aga będę pamiętała o bukszpankach, mam nadzieję, że moje wszystkie przeżyją. W ubiegłym roku mój M. przywiózł cały samochód..i zniknęły w ogródku