aneta230972
17:17, 09 sty 2013
Wpadam z rewizytą. No kochana jak u Ciebie jest pustynia to ja naprawdę powinnam się..... załamać. Odwiedzajac Cię wyobrażałam sobie: plac a na środku brzozę a tutaj proszę..... drobna kosmetyka ( na całe szczęscie bo cóż byś Ty bez niej robiła
) i będzie cudnie. Z tego co zauważyłam to sporo nas łączy. W skrócie- miłość do: zwierzaków, brokułów,róż,pierniczków,.... 
A jeżeli chodzi o sklep:TK MAXX to jest to odpowiednik amerykańskiego: T.J. Maxx z tą jednak różnicą, że ten drugi był zawsze ( przez 13 lat) moim ulubionym sklepem. Za często 1/3 org. ceny mozna było kupić rewelacyjne rzeczy do domu: donice, obrazki, przybory kuchenne, włoską, francuską lub portugalską porcelanę. Ach te piękne ręcznie malowane patery. Tęskno mi strzasznie za tym sklepem
A do polskiego TK Maxx to chyba rzucają wszystko to co im w USA nie zeszło. I z cenami też przesadzają.
Pozdrawiam cieplutko.

A jeżeli chodzi o sklep:TK MAXX to jest to odpowiednik amerykańskiego: T.J. Maxx z tą jednak różnicą, że ten drugi był zawsze ( przez 13 lat) moim ulubionym sklepem. Za często 1/3 org. ceny mozna było kupić rewelacyjne rzeczy do domu: donice, obrazki, przybory kuchenne, włoską, francuską lub portugalską porcelanę. Ach te piękne ręcznie malowane patery. Tęskno mi strzasznie za tym sklepem

Pozdrawiam cieplutko.