Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 12:01, 11 maj 2015

Agatan24 napisał(a)
Cudnie masz Zachwyca mnie ta niebieska hortensja jest boska.
Jak pozwolisz to będę często zaglądać.
Pozdrawiam

Zapraszam, kortensja co roku jest zagadką nie okrywam jej, nawoże też na oko sama jestem ciekawa co pokaże w tym roku
Aneta1309 21:16, 19 maj 2015

Dziewczyny potrzebuję pomocy mam do wsadzenia trzy cisy i nie wiem jak lepiej sadzenie ich na tle ściany z oknami to nie jest najszczęśliwszy pomysł teraz to wiem ale musiałam je postawić na rabacie żeby uwierzyć, nic tyle tych cisów szukałam taki był plan trzeba zadziałaćCisy nie są idealne ale mają potencjał popracuje się nad nimi i będzie ok
Mogłyby być ciut wyższe ale jest jak jest.

Pierwsza wersja pociągnąć lawendę do końca czyli w prawą stronę i posadzić je tak na środku( na bałagan nie patrzymy) trochę mam wrażenie,że z tym cisem (kiedyś w przyszłości) stożkiem jakoś dużo się tam zadziało

Druga opcja (taki początkowo miałam plan planując rabatę),żeby cisy przesunąć w lewą stonę wtedy dwa będą na tle ściany i odsunę się trochę od stożka

Aneta1309 21:36, 19 maj 2015

U Ewki tyle kwiecia a u mnie tylko rodek, jedna sztuka czosnku (tylko tyle zakwitło) i malutkie zawilce...jeszcze malutkie

jak nic przyszło mi na hortensje lawendę czekać...

dorciabe 21:38, 19 maj 2015

Anetko ja jestem za drugą opcją
A gdzie dorwalas cisy na nóżce?
Aneta1309 21:41, 19 maj 2015

też mi ta druga chyba lepiej podchodzi zwłaszcza jak spojrzałam na zdjęcia już piszę gdzie cisy dorwałamna pw
Ewkakonewka 22:41, 19 maj 2015

Ja też za drugą wersją jestem
Cisy na pniu w naszej okolicy to jakby rzadkość jest, jeszcze nigdy nie spotkałam odkąd wiem, że istnieją
Ale Rh kwitnący pięknie masz, ilością kwiatków nadrabia wszystko Moje jeszcze w ciasnych pąkach
Buziak wysyłam
BusyBee 23:13, 19 maj 2015

I ja jestem za drugą wersją a te cisy to skąd??? Tez proszę o info piszesz, że nie są idealne.... Myślę, że wyglądają bardzo dobrze tez bym chciała
Aneta1309 20:55, 20 maj 2015

cisy posadzone byłoby super gdyby miały tak ze 30 cm więcej ale jest jak jestja to chyba zawsze muszę sobie pojęczeć zamiast się cieszyć że są.

Aneta1309 20:57, 20 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ja też za drugą wersją jestem
Cisy na pniu w naszej okolicy to jakby rzadkość jest, jeszcze nigdy nie spotkałam odkąd wiem, że istnieją
Ale Rh kwitnący pięknie masz, ilością kwiatków nadrabia wszystko Moje jeszcze w ciasnych pąkach
Buziak wysyłam

Dzięki Ewciu, namiar na cisy wysyłam na pw
Aneta1309 21:03, 20 maj 2015

BusyBee napisał(a)
I ja jestem za drugą wersją a te cisy to skąd??? Tez proszę o info piszesz, że nie są idealne.... Myślę, że wyglądają bardzo dobrze tez bym chciała

Kasiu ja się zawsze czepiam, ten typ już tak ma tak jak pisałam wyżej mogłyby być ciut wyższe i jeden ma troszkę krzywy pieniek kupowałam je w takim stanie

całe były obrośnięte i jeden po obcięciu okazał się deczko krzywy jak nic tylko maniak ogrodowy jest w stanie zobaczyć w nich potencjał podgoliłam trzech panów i som
Namiary na pw