Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

gaby3003 11:15, 14 sty 2013

Ewo Tadeuszu bardzo i to bardzo dziękuje, za gościnę, autentyczne ciepło buchające, nie tylko od wspaniałego pieca z piekarnikami i framugami .........
jem w tej chwili śniadanie, wspominając Wasz ciepły dom i z nabożeństwem degustuje ser
DZIĘKUJE
Gabrysia
agniecha973 11:17, 14 sty 2013

Iza pisała już w nocy, że dotarli.
Milka 11:18, 14 sty 2013

i już ogień płonie i ciepło idzie a koty z nami, mruczą zadowolone
Alinka jest specjalistką w rozpalaniu ogniska w kominku

Alinka, Madżenka i Gabrysi

i cieszymy się, ze taki wspaniały weekend przed nami

Gabrysię, to ja też tak podziwiam...że aż słów brak...i dziękuję Gabrysiu, że na stoku blisko siebie tak sobie pojeździłyśmy, było o wiele łatwiej
Alinka, ja, Madżenka, Gabrysia i...kot

Milka 11:20, 14 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Irenka, melduj się, jeszcze nie widziałam od Ciebie wieści żadnych!

Aguś, już melduję..u mnie jeszcze inne obowiązki były, więc teraz was doczytałam i wstawiam foty...fajnie wiedzieć, że wszyscy bezpiecznie dotarli do domku, mieliśmy boski wypad;
złapałam na nowo bakcyla, znowu planuję narty, ale teraz już wiem dzięki naszym gwiazdom narciarskim...Finki i Ani asc, co powinnam mieć; dzięki dziewczyny
Milka 11:22, 14 sty 2013

koty też się poznały i pokochały naszą Gabrysię

Milka 11:27, 14 sty 2013

i po zjazdach trafiamy do Pszczelarnii...Ewo i Tadeusz, bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę, zabawę, ciepło ogniska i domu, zakochałam się w waszej kuchni!!
zdjęcia niewyraźne, taki sprzęt...Agniecha i jej syn Dominik, Ania asc, Marzenka i Finka

nasze guru..Marzenka...dbała o nas i o was bardzo...medal jak nic się należał!! a jaką pyszną sałatkę jeszcze nam na świeżo zrobiła...jedzenia pysznego było w bród!

agniecha973 11:28, 14 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Ciekawe, czy pani Grażynka, właścicielka pensjonatu i kotów zobaczy to zdjęcie. Wygląda jakby Gabrysia poiła kota cytrynówką. Niezłe ujęcie!
Milka 11:31, 14 sty 2013

siedzimy sobie u Ewy i Tadeusza przy suto zastawionym stole, rozmowom i żartom nie ma końca!!!

syn Ani asc...Maciek...obejrzeliśmy filmik, gdzie on jeździł, no hardcor!!! to są umiejętności!!
Finka pstryka foto, z tyłu Gabisia z Krystianem, ciut Gabrysi i Alinki

Pszczółka...ależ ona umie stworzyć nastrój i dobrą zabawę...a już opowieść o drobiu i angielskiej rabacie...mam nadzieję, że to usłyszycie, mało nie posikaliśmy się ze śmiechu!!!!
Pszczółka, Dominik, Ania

nasza panienka z okienka....już się nie mogę doczekać opisu Izy, to będzie niezła lektura

Iza - Konstancja
Milka 11:32, 14 sty 2013

agniecha973 napisał(a)

Ciekawe, czy pani Grażynka, właścicielka pensjonatu i kotów zobaczy to zdjęcie. Wygląda jakby Gabrysia poiła kota cytrynówką. Niezłe ujęcie!

tak sobie też pomyślałam!! nieźle to wygląda i mam nadzieję, że Grażynka do nas dołączy, toć przedgródek u niej trzeba zaplanować
alinak 11:33, 14 sty 2013

skąd wiesz że nie napoiła ????
a kto wie , czy Grażynka nie zostanie nowym członkiem ogrodowiska