Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

agniecha973 11:34, 14 sty 2013

Ja też mam tą panienkę z okienka

Milka 11:38, 14 sty 2013

objadamy się! ciasta różne, wszystkie wspaniałe...schab ze śliwką odlotowy, bigos i grzybowa finki, niebo w gębie, jak to mówią
Ania, dziewczyna Maćka i on sam tyłem i Finka, Gabisia i żon, Gabrysia

chwila dla paparazzich!
Marzenka i Ania asc i Ania

Maciek...wspaniały chłopak, udał się Ani syn
Milka 11:42, 14 sty 2013

Gabisia i Krystian...załapali bakcyla! Gabisia mówiła, że czuje się jak na koloni...Alinka uważnie słucha...wspaniała z niej dziewczyna, wesoła

pojedli i na dwór...ognisko płonie, Tadeusz dba, żeby nie zgasło, śnieżek sypie, magicznie!
Marzenka, Ania i Tadeusz i Dominik

Alinka
Milka 11:48, 14 sty 2013

Konstancja...pięknie wygląda wśród tych płatków śniegu

czy to światełko świecy nie wygląda cudownie ...i jakie pomysłowe!!

Gabisia wącha, jak pachnie magiczny napój wykonany przez Pszczółkę

przygotowania do tańców!!...Finka, Krystian, Dominik, Marzenka
Milka 11:53, 14 sty 2013

Agniecha, Finka foto strzela..Krystian dzwoni...jedzonka dla małego dziadkom zapomnieli dać i musieli uciekać

ale cieplutko przy tym ognisku i ten śnieżek, jak puch; od lewej Konstancja, Dominik, Agniecha, Ania, Finka

agniecha973 11:58, 14 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Dziewczyny i chłopaki, dziękuję za miłe chwile.
Dobry pomysł, przybycie, organizację, niezliczoną ilość butelek i półmisków oraz słoików, słodkości i urządzeń praktycznych.
Nie mogę wyjść z podziwu jak Marzena biegała na nodze jednej z drugą i trzymała kontakt z Forum, narciarze szusowali choć lekko niedospani (oglądaliśmy filmy z tego szusowania i latania na nartach), Finka z 3 dzieci na stoku a wieczorem pląsy w kasku, Irenka w nowym kostiumie i jak ona śpiewa !!!!, Agniecha wprowadziła syna w Organizację i przemierzyła górami wiele kilometrów, Gaby w plecaku przywiozła aroniówkę, która rozgrzewała, Alina przygotowywała nas do nowego sezonu ogrodowego hasłem "relaks w ogrodzie" i innymi hasłami (mój M. zachwycony podejściem do życia), Gabisia z Mężem porzucili obowiązki rodzinne i przybyli, i trafili, Iza nie jest tą Izą z Forum (ale to inna opowieść, bo ta inna Iza powinna założyć drugi wątek), trwała do końca na posiadach w kuchni.

Było niebiańsko a strumień, który łączy, niósł nasze wieczorne śpiewy i tańce po całej wiosce..

U Agniechy w głowie każda podróż urasta do bardzo odległej, a góry piętrzą się do wysokości Himalajów. I co z taką głową robić? Chyba leczyć

Alinki podejście do życia godne naśladowania, o tak. Ale o tym pisała już kiedyś w wątku u siebie.

Pszczółko, a były sygnały ze wsi jak daleko strumień niósł nasze śpiewy?
Milka 11:58, 14 sty 2013

latarenki świecą światłem świec, aż miło

Milka 12:02, 14 sty 2013

Ania asc piecze kiełbaskę

i śpiewałyśmy sobie...płonie ognisko w lesie itd..
Milka 12:03, 14 sty 2013

agniecha973 napisał(a)

Dziewczyny i chłopaki, dziękuję za miłe chwile.
Dobry pomysł, przybycie, organizację, niezliczoną ilość butelek i półmisków oraz słoików, słodkości i urządzeń praktycznych.
Nie mogę wyjść z podziwu jak Marzena biegała na nodze jednej z drugą i trzymała kontakt z Forum, narciarze szusowali choć lekko niedospani (oglądaliśmy filmy z tego szusowania i latania na nartach), Finka z 3 dzieci na stoku a wieczorem pląsy w kasku, Irenka w nowym kostiumie i jak ona śpiewa !!!!, Agniecha wprowadziła syna w Organizację i przemierzyła górami wiele kilometrów, Gaby w plecaku przywiozła aroniówkę, która rozgrzewała, Alina przygotowywała nas do nowego sezonu ogrodowego hasłem "relaks w ogrodzie" i innymi hasłami (mój M. zachwycony podejściem do życia), Gabisia z Mężem porzucili obowiązki rodzinne i przybyli, i trafili, Iza nie jest tą Izą z Forum (ale to inna opowieść, bo ta inna Iza powinna założyć drugi wątek), trwała do końca na posiadach w kuchni.

Było niebiańsko a strumień, który łączy, niósł nasze wieczorne śpiewy i tańce po całej wiosce..

U Agniechy w głowie każda podróż urasta do bardzo odległej, a góry piętrzą się do wysokości Himalajów. I co z taką głową robić? Chyba leczyć

Alinki podejście do życia godne naśladowania, o tak. Ale o tym pisała już kiedyś w wątku u siebie.

Pszczółko, a były sygnały ze wsi jak daleko strumień niósł nasze śpiewy?

tak, Alinki podejście super!
też jestem ciekawa, co tam wieś mówi
Mala_Mi 12:03, 14 sty 2013

Melduję się Nie wiem czy Gaby się odezwała na forum.... ale odmeldowała się rano, że dojechała do domciu..... tzn miała pół godzinki do domku jeszcze...ale biorąc pod uwagę odległość...to już był prawie dom... odetchnęłam z ulgą....

Wstałyśmy z Iza.... i oj mam stronek do nadrobienia.... kilkadziesiąt...

Było CUDOWNIE.......tylko za krótko.... ;(

Gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie
Świat, w którym baśń ta dzieje się,
Malutka pszczółka mieszka w nim
Co wieść chce wśrod owadów prym.

Tę pszczółkę, którą tu widzicie, zowią Mają,
Wszyscy Maję znają i kochają.
Maja fruwa tu i tam
Świat swój pokazując nam.
Dziś spotka Was maleńka, zwinna pszczółka Maja,
Śmiała, sprytna, rezolutna Maja
Mała przyjaciółka Maja

W tej piosence odnośnie naszej Ogrodowiskowej Pszczółki jest wszystko..... cała moja ekpia KOCHA PSZCZÓŁKĘ. I brak słów aby podziękować.....

Wielkie podziękowania i całusy dla naszej Madżenki..... bo to ona była pomysłodawczynią tej imprezy.... MADŻENKO jesteś WIELKA.... dosłownie i w przenośni..... szkoda tylko,l że nie mogłaś z nami poszusować na stoku ....a warunki były BOMBOWE...... w niedzielę wynaleźliśmy nieczynny stok gdzie nikt nie jeżdził i był puch, dziewiczy śnieg i tylko my.........

A na resztę relacji musicie poczekać... ale obiecuję będzie