Hahaha ja i planowanie wiesz, że ja z rysowania mam 2, a nawet 2 z minusem nie potrafię! Bozia tej zdolności nie dała dlatego latam po pare razy z doniczkami i przestawiam po 100 razy i jak zobaczę na żywo, to wtedy wiem, czy mi pasuje czy nie
Ale na pewno sadź grupami i plamami. Może tak jak Ilona radziła u mnie- z tyłu wysokie trawy, hortki, werbena, jeżówka i jako wypełnienie hosty, rozplenice, stipę może gdzieniegdzie, żurawję może też jakąś z tych zielonkawo-żółtych?
Kasiu te moje brzozy rosna 1.5m od granicy to nie wiem czy z tyłu dawać anabelki najbardziej to bym je widziała między pniami brzóz a na około wypełnienie.Jak ci się widzi taka opcja
a mi się widzą hosty grupami a wszystko rozrzucone, no i zostaw sobie jeszcze jakieś miejsce na ławkę lub przynajmniej krzesło turystyczne, przecież tam bedzie pięknie i od czasu do czasu trzeba będzie posiedzieć w zagajniku, albo chociaż kawałeczek wolnego na kocyk
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Też cenna uwaga! U dziewczyn młode egzemplarze leżą, a po tych deszczach to szczególnie! Tu bym widziała moje Silver Dollar, one nie zmieniają potem barwy na różową, to do brzózek i host by pasowały