Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Anita1978 22:17, 09 sie 2013

To i ja się przyłączam do życzeń, zresztą nawet bez okazji Tobie kwiat się należy zawsze!
Sebek 22:20, 09 sie 2013

Finka to jednak ma okazy Bedzie pieknie, bo rosliny juz duze i zrobia efekt
Matka 22:22, 09 sie 2013

OOO Matko, Irenka, szałwię różową posiadasz?jacie jaka cacynie wiedziałam, zę taka tyż istnieje!no zakochałam siemw niej

Lena 22:48, 09 sie 2013

Irenko ależ ciekawa jestem tego muru - daje tyle możliwości i wiem że świetnie go wykorzystasz
Pozdrawiam
Mala_Mi 00:26, 10 sie 2013

A ja już jak Iza się pogubiłam ,gdzie co i jak ..... ale trafki od Finki piękne, dorodne i wypasione...... czy w tle to LM takie wielkie????
wiunia 01:35, 10 sie 2013

Irenko podziwiam tak jak wszyscy Twoje zmiany i nowe aranżacje, będzie pięknie ! Ale Ty to przecież wiesz Pozdrawiam i życzę spokojnego i powolnie płynącego weekendu!
Krys 09:44, 10 sie 2013

Irenk podziwiam po raz kolejny zapał przenosiny roślinek jesteście tytanami pracy Mnie w przyszłym roku czeka totalna przeróbka ogrodu buziaczki
Milka 10:20, 10 sie 2013

Gardenarium napisał(a)
Irenko, ja także się zachwycam tymi seryjnymi zdjęciami z niebieskim i miskantem Morning Light. Cieszę, że odpoczęłaś Ja też, bo dziś mieliśmy papierkowe roboty przed wyjazdem

oj, Danusiu, jak mnie tym ucieszyłaś
no tak, wy znowu wojażować będziecie, aż mi ciut żal, że nie wybrałam się, ale będą kolejne wypady
papiery mus na bieżąco robić, nikt tego nie lubi, ale masz już z głowy
Milka 10:24, 10 sie 2013

Anabell napisał(a)
Trawki dotarły i zaraz okraszą rabatę. Te małe to jaka nazwa?
Mur wykorzystany do inspiracji angielskich, Przewidywałam że tak zrobisz po powrocie z wyjazdu.

Między drzewami ciężka praca bo zrośnięte korzenie, po wykopaniu nowego dołka trzeba podsypać świeżej ziemi
Perukowiec co dwa lata przycinam nie wszystkie gałęzie .Mnie czekają stare rabaty też do poprawy, przerosły.
Współczuje bólu mam tak samo i coraz częściej sięgam po przeciwbólowe a nie mogę brać.

Horti w tej fazie zasilaj częściej będą dorodne kwiaty.

jestem ciekawa, czy moja koncepcja okaże się udana, na pewno pokażę
wszędzie poszła ziemia, bo rzeczywiście, tam gdzie wielkie drzewa, mus to zrobić; perukowiec też regularnie cięłam, dopóki nie uciekł mi w górę, teraz będę go ciąć częściej, oby tylko z pnia co się ostał, malutki, poszły nowe gałązki
dziś już fajnie, a horti zasilę, to zawsze jakoś mam do tyłu Haniu mam nadzieję, że i u ciebie dziś lepiej
Milka 10:27, 10 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jestem na bieżąco, wszystkie zmiany obejrzałam, masz dużo zapału i siły do pracy w ogrodzie, ja na razie zastopowałam, upal i ziemia sucha. Dzisiaj po raz pierwszy od miesiąca troszkę pokropiło, ale to wszystko mało. Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko, u nas dziś solidnie popadało, taki miękki deszczyk, a teraz się wypogadza, zapewne i u was zaraz pokropi z tym zapałem to różnie, ciut bałaganiarsko idę, ale chyba w końcu zrobię, tylko czy końcowy efekt mi się spodoba, oby, bo już nie chciałabym znowu kopać!
podsyłam deszcz, żeby łatwiej ci szło i roślinki odżyły