Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Evchen 22:33, 10 cze 2014

Pięknie i klimatycznie Każdy zakątek u Ciebie ma urok. W kwestii białego nie wypowiadam się, bo jestem nieobiektywna
I kolejna zmiana w planie. U Ciebie ciągle się coś dzieje
weronika77 22:47, 10 cze 2014

Dzwonek brzoskwiniolistny to ten biały wysoki, a biała róża to chyba Iceberg, wytrzymała. Pozdrawiam.
barbara_kraj... 23:33, 10 cze 2014

irena_milek napisał(a)

kolejna posiana roślina, ciekawe, co to?

Irenko, naprawdę siałaś to?
Ja myślę, że jest to przymiotno białe, bardzo pospolity chwast obcego pochodzenia. Ma podobne koszyczki kwiatowe do przymiotna ogrodowego. Ja osobiście go tępię, bo łatwo się rozprzestrzenia.
reni 08:03, 11 cze 2014

Irenko ale cudne fotki zapodałaś pięknie jest..i co ja czytam znowu zmiany? Pozdrawiam
zbigniew_gazda 08:34, 11 cze 2014

Ale cudnie Irenko. Każdy zakątek wybujały i kwitnący. Ławka hrabiowska jest.
AlicyaLK 08:40, 11 cze 2014

Irenko, przepych kwitowy mnie po prostu zachwyca pszczółki i trzmiele mają u Ciebie raj
Bogdzia 08:48, 11 cze 2014

Systematycznie podglądam. Pozdrówka.
Milka 13:28, 11 cze 2014

anna_g napisał(a)
Ale dałaś cudne fotki. jak pięknie kolorowo i kwitnąco. A te mebelki to masz śliczne i jakie fajne motyle nad ławeczką. Urokliwie jest u ciebie Pozdrawiam

meble już wiekowe, ale wytrzymałe, znudził mi się ich kolor, to się bawię szukam dekorów ogrodowych, ale mały wybór, chciałam galerię na białym murze stworzyć i na razie zostaje chciałabym..
ten dzwonek zaraz zajmie pół chodnika, chyba źle mu miejsce wybrałam...
Milka 13:32, 11 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
50 róż?? U mnie strasznie wszystko łapią Musiałabym cały czas z opryskiwaczem chodzić. Cudnie u ciebie i tyle kwiatów Buziaczki.

Nio, nazbierało się przez te 16 lat, choć nie wszystkie róże lubię i mam je przypadkowoGosia..u mnie też nie wszystkie idealne, zwłaszcza nowe, bo stare ok, nic nie chorują, opryski rzadko kiedy zrobię, bo się nie wyrabiam, jak dałam nawóz, to poplaiło liście, więc dałam sobie spokój
mocze pokrzywę do oprysku, ale zapomniałam, jak długo i jakie potem proporcje..?!!
domeczek dla ciebie i powojnik na sośnie, że też daje radę, traktowany po macoszemu, jeden M. skosił niechcący i o dziwo odbija
Milka 13:39, 11 cze 2014

hanka_andrus napisał(a)
Irenko, okulary mgłą zaszły, biel u ciebie na meblach taka dostojna, właśnie mglisto- srebrzysta. rośliny rozbujane na maksa.
Gratki.
Jeszcze tylko więcej czasu na odpoczynek w tej zieloności. Ja powoli wymiękam, teraz tylko okazyjna kosmetyka.

Haniu, jak mam lenia nic nie robię, ale za długo nie może być, bo potem za diabła nie obrobię
ruszają kolejne róże, pół wywaliłam, odbijają, wykopię i chyba wiem, gdzie eksmituję