Kasiu jak mi miło, że poznałam tak uroczą osóbkę i dodatkowo tak blisko jesteśmy na zdjęciu grupowym Ściskam serdecznie z nadzieją, że jeszcze spotkamy się
Ktoś już to napisał ..... Poznałam Ciebie .... teraz poznam wątek i na kolejnym spotkaniu buzie nam się nie będą zamykać do kolejnego spotkanka Kasiu ściskam mocno .....
Kajedensia! Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się spotkać. Teraz czytając Twój wątek będę miała przed oczami bardzo miłą sympatyczną blondynkę. Mam do nadrobienia sporo wątków, które dzięki spotkaniu u Alinki połączyłam z poznanymi osobami. Ogrodowisko zbliża ludzi! Do zobaczenia na następnym spotkaniu.
Jak ja uwielbiam te echa pospotkaniowe ... Buziole Kaśko .. Mam nadzieję ,że już do domku dojechałaś Jesteście ńiemożliwe obie z Konstancją .. Wiesz ??
Wiem, że to nie jest takie oczywiste , ale w domku byłysmy już w niedzielę
Udane spotkanie. Fajnie widziałam zdjęcia. No nie mogę..... a Wy już kolejne spotkanie planujecie... hmmmm...... się dziewczyny rozochociły, no !
Udało się Wam być już w niedzielę...??? Nooo brawo... brawo Ale czy nie za mało wrażeń ?? "Aparatki" jesteście