Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 14:08, 26 lip 2013

anna_g napisał(a)
Kasia rozkręciło się u Ciebie Piękne kwiaty pokazałaś... Wszystkie piękne. Warzywnik to masz świetny i jaki duży... Rabata z hortensjami i liliowcami jest cudna... coraz bardziej podobają mi się te horti. buziole

Aniu, dzięki wielkie warzywnik to w sumie 10 skrzynek, niby niewiele, ale jest co pojeść
popracuję nad nim na wiosnę, żeby był jeszcze ładniejszy
Hortki mam drugi rok, oczywiście przez O., bardzo je lubię
ka1sia 14:11, 26 lip 2013

popcarol napisał(a)
Kasia, stylowy plot 30letni bardzo mi sie podoba Lepszy niz betonowe paskudztwo, jakie ja mam od sasiada :/
Warzywnik swietny, czepiasz sie
buziaki

Nazbieralam michę fasolki i już się nie czepiam...
Masz rację, Karolcia, lepsze te dechy, niż beton tylko one takie zwichrowane ale swoje lata mają
malkul 20:35, 26 lip 2013

Właśnie czepiasz się! ja teŻ mam wosiowy i wsiowe kwiatki ale najważneijsze że jest co pojeść smacznie i zdrowo
anna_g 16:22, 29 lip 2013

Kasiuuuuuu Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Cię "na żywo" Mówiąc bardzo skrótowo - jesteś Mega Sympatyczna Babeczka Pozdrawiam
EPODLAS 16:29, 29 lip 2013

Bardzo mi się podoba twój "wsiowy warzywniak" Teraz to szczyt mody ogrodowej. Wśród warzyw aksamitki i inne kwiatki. A smaczny jest na pewno
Pszczelarnia 16:42, 29 lip 2013

ka1sia napisał(a)
warzywniak taki wsiowy, zero elegancji ale smaczny

a w warzywniaku wsiowe kwiatki

Najpiękniejsza wsiowość! Piękno użyteczne. Widzę i elegancję w pięknej dorodnej kapuście i pomidorach w rządku. Kwiaty dopełniają całości.
Kasia, bardzo dziękuję za spotkanie. Pogadałyśmy sobie!
Milka 16:47, 29 lip 2013

dziewczyny chwalą warzywnik, ja też...ale i kieckę, którą miałaś na spotkaniu pochwalę, zrepiękna i radosna
Pszczelarnia 16:50, 29 lip 2013

ka1sia napisał(a)
To jak się tak chwalę, to pokażę Wam jeszcze mój warzywniaczek, z którego jestem bardzo dumna

Kasia, chciałam nieśmiało przypomnieć wpisy poprzednie. A propos warzywniaczka. Duma Twoja jest uzasadniona.
Konstancja30 20:52, 29 lip 2013

Kasiu musze i tu podziekować za tę wspaniałą podróż ... ale było klawo ... po bardzo zwyczajnej podróży pociągiem i pekaesem z do bólu przykładnym Daśkiem (w kwestii wsiadania do właściwego pociągu ... nie spóźnienia siem na pekaes i tak dalej ) ... odzyskałam wiarę w to, że jest frajda i przygoda nawet w zmierzaniu do miejsca tak bliskiego i jakby oczywistego jak Kalwaria ...

fakt, ze można do Kalwarii z Kielc jechać bez mała przez Myslenice a wracać przez Nową Hutę jest jak tiramisu wśród deserów ...

i cokolwiek na to Przemysław to ... nastepnym razem też tak sobie pojedziemy ... (Josię trzeba będzie zakneblować ... związać i wrzucić na tylne siedzenie ... bo ona to ma takie rzeczy jak GPS pod paznokciem małego paluiszka i to u nogi ) ...

buźka wielka jak nasza podróż długa ...
Kondzio 21:00, 29 lip 2013

Macham i hiham hi hi hi