Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

BEATA_S 12:49, 26 lip 2013

Kasiu, no rzeczywiście z tej strony , gdzie są serbskie nie mam, ale z innej mam podobny tzn sąsiad ma sztachetki montowane na wkręty kilka lat temu. Pomału się rozpada, nie mówiąc o murku który właściwie zaraz po wymurowaniu się zaczął kruszyć i odpadać i ten stan postępuje.
Dobrze, że mi tuje i brzozy go zasłaniają

Twój fajnie wygląda, serio! Ciebie może drażni, ale na zdjęciach wygląda ... hmmm.... stylowo
ka1sia 13:03, 26 lip 2013

warzywniak taki wsiowy, zero elegancji ale smaczny

a w warzywniaku wsiowe kwiatki

BEATA_S 13:07, 26 lip 2013

ka1sia napisał(a)
warzywniak taki wsiowy, zero elegancji ale smaczny

Doprawdy Kasieńko ...... czepiasz się..... Jakie zero elegancji? Kapusta ubrana jak należy, pomidorki wyprostowane, cebulka się kłania.....

Czego Ty kcesz?????
ka1sia 13:07, 26 lip 2013

BEATA_S napisał(a)
Kasiu, no rzeczywiście z tej strony , gdzie są serbskie nie mam, ale z innej mam podobny tzn sąsiad ma sztachetki montowane na wkręty kilka lat temu. Pomału się rozpada, nie mówiąc o murku który właściwie zaraz po wymurowaniu się zaczął kruszyć i odpadać i ten stan postępuje.
Dobrze, że mi tuje i brzozy go zasłaniają

Twój fajnie wygląda, serio! Ciebie może drażni, ale na zdjęciach wygląda ... hmmm.... stylowo

hmm...zdania są podzielone jedni się tym płotkiem zachwycają, a inni pytają kiedy się rozleci
ale to Twoje Beatko "stylowo" mi się bardzo podoba, tej wersji będę się trzymać
BEATA_S 13:08, 26 lip 2013

ka1sia napisał(a)

hmm...zdania są podzielone jedni się tym płotkiem zachwycają, a inni pytają kiedy się rozleci
ale to Twoje Beatko "stylowo" mi się bardzo podoba, tej wersji będę się trzymać

ka1sia 13:11, 26 lip 2013

BEATA_S napisał(a)

Doprawdy Kasieńko ...... czepiasz się..... Jakie zero elegancji? Kapusta ubrana jak należy, pomidorki wyprostowane, cebulka się kłania.....

Czego Ty kcesz?????

no dobra, już się nie czepiam, bo mi warzywa przestaną rosnąć to kłaniam się razem z cebulką i idę oberwać fasolkę, będzie na obiad buziaki!
Magda70 13:23, 26 lip 2013

Też mam takie wsiowe kwiatki w warzywniaku
ka1sia 13:26, 26 lip 2013

Magda70 napisał(a)
Też mam takie wsiowe kwiatki w warzywniaku

ooo, to fajnie,chociaż kwiatki te same , bo Twoj warzywniak, to dla mnie niedościgniony wzór
anna_g 13:59, 26 lip 2013

Kasia rozkręciło się u Ciebie Piękne kwiaty pokazałaś... Wszystkie piękne. Warzywnik to masz świetny i jaki duży... Rabata z hortensjami i liliowcami jest cudna... coraz bardziej podobają mi się te horti. buziole
popcorn 14:01, 26 lip 2013

Kasia, stylowy plot 30letni bardzo mi sie podoba Lepszy niz betonowe paskudztwo, jakie ja mam od sasiada :/
Warzywnik swietny, czepiasz sie
buziaki