Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 13:45, 31 lip 2013

TheMagda napisał(a)
A ja zupełnie nie w temacie roślin. Nie pojmuje dlaczego taka ładna KA JEDEN SIA nie ma awatarku ze swym cudnym obliczem??

Magda, ja Cię uwielbiam
Ruch na moim wątku taki sobie, obawiam się, że jakby doszło moje oblicze, to jeszcze by się zmniejszył
Magda, ściskam Cię z całych sił, czyli mocno
Milka 13:47, 31 lip 2013

Kasia, ale ty wymyślasz, ja też upraszam o nowy avatarek, do tego w lnianej sukience
można juz foty dawać
ka1sia 13:53, 31 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Kasia, ale ty wymyślasz, ja też upraszam o nowy avatarek, do tego w lnianej sukience
można juz foty dawać

kochane dziewczynki
TheMagda 14:09, 31 lip 2013

irena_milek napisał(a)
można juz foty dawać

KOKIETKA, ale słodka

W nagrodę masz jeżówkę
ka1sia 14:11, 31 lip 2013

Śliczna, dziękuję
bociek 19:51, 31 lip 2013

Kasia, co Ty gadasz??? Oczadziala??? (cytat z Pawlaka, zeby nie bylo ) Kobialka urodziwa, usmiech roztapiajacy lodowce a jakies kompleksy ma nie wiadomo skad. A poza tym Kasiu - wszystkie Kaski sa zajefajne - to oczywista oczywistosc, a te z Ogrodowiska to juz fogole poza skala Jak wszystkie Ogrodowiskowe Laski Jestesmy debesciary i juz. W S Z Y S T K I E!!! I tego bede bronic jak niepodleglosci

Buziam
ka1sia 22:59, 31 lip 2013

bociek napisał(a)
Kasia, co Ty gadasz??? Oczadziala??? (cytat z Pawlaka, zeby nie bylo ) Kobialka urodziwa, usmiech roztapiajacy lodowce a jakies kompleksy ma nie wiadomo skad. A poza tym Kasiu - wszystkie Kaski sa zajefajne - to oczywista oczywistosc, a te z Ogrodowiska to juz fogole poza skala Jak wszystkie Ogrodowiskowe Laski Jestesmy debesciary i juz. W S Z Y S T K I E!!! I tego bede bronic jak niepodleglosci

Buziam

Bociusiu, kompleksów to nie mam , ale żebym bardzo przepadała za swoją facjatą na zdjęciach, to nie powiem A że wszystkie Kaśki są fajne,to wiadomo nie od dziś

Broń Bociuś, bo to święta prawda jest!!!
Konstancja30 23:03, 31 lip 2013

no dobra ... wklej facjate dla mnie bo ja za nią przepadam ...

i zerknij na telefon ... chyba, że posłałam sms do kogoś innego ... co mi się zdarza ... i wówczas np kolega z pracy zarzeka się, że mowy nie ma zakupów w Lidlu mi nie zrobi ...
ka1sia 23:16, 31 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
no dobra ... wklej facjate dla mnie bo ja za nią przepadam ...

i zerknij na telefon ... chyba, że posłałam sms do kogoś innego ... co mi się zdarza ... i wówczas np kolega z pracy zarzeka się, że mowy nie ma zakupów w Lidlu mi nie zrobi ...

zerknęłam i jest!
BEATA_S 07:52, 01 sie 2013

asc napisał(a)
.. czytam, że Wy Chyżne chcecie przez Rzeszów. I jak Chyżne nie podoba mi się, tak ten Rzeszów nawet bardzo I oczywiście Beatkę możecie też zgarnąć po drodze

Taaak, ja bardzo chętnie dam się zgarnąć Lubiem podróże