Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 23:23, 28 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Nie no ..tak troszkę przymuszonej ...ale troszkę

to dobrze wróży troszkę to się nie liczy
Madziarzeszow 07:35, 29 wrz 2013

Będzie cudownie to wszystko wyglądało zobaczysz , ja z moją umiarkowaną wyobraźnią widzę ten widok z funkiami i wrzosami porozrastany , a na drzewach pnącze , będzie pięknie
anna_g 09:45, 29 wrz 2013

Kasieńko wczoraj to ja już sobie zasnęłam w tym pierwszy rzędzie przed seansem Ale dzisiaj już bladym świtem (ciut po dziewiątej to w niedzielę blady świt tak gwoli wyjaśnienia ) od razu włączyłam O. i od razu do Ciebie do Marzysza poleciałam
Noooo mnie siem też zdecydowanie podobywuje A jak dojdzie kora i wszystko się "zakorzeni" i udomowi to będzie jeszcze piękniejsza paleta mistrza... Ja też nie analizuję nasadzeń - bo jestem amatorskim amatorem i do fachowca nawet amatora to mnie droga daleka. Ja widzę tylko czy mnie się podobywuje czy nie podobywuje A u Ciebie owszem tak. Wrzoski teraz wyglądają prześlicznie. Fajnie obsadzone pnie. Funkie się rozrosną (a propos - moje właśnie wszystkie wypuściły po raz drugi kwiaty...). A rodki wiosną to będzie... achh.....
No i bardzo ważna rzecz... gratuluję wykonanej pracy - Wam obojgu Super że eMuś lubi tą robotę - gratuluję Ci eMusia Pozdrawiam cieplutko i słonecznie (słonecznie jest - cieplutko raczej nie)
Buziole dla fajnych ogrodników
ka1sia 10:01, 29 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Będzie cudownie to wszystko wyglądało zobaczysz , ja z moją umiarkowaną wyobraźnią widzę ten widok z funkiami i wrzosami porozrastany , a na drzewach pnącze , będzie pięknie

Madzia, dziękuję jak Ty z umiarkowaną wyobraźnią widzisz, to ja się już nie martwię i wierzę, że będzie pięknie
ka1sia 10:08, 29 wrz 2013

anna_g napisał(a)
Kasieńko wczoraj to ja już sobie zasnęłam w tym pierwszy rzędzie przed seansem Ale dzisiaj już bladym świtem (ciut po dziewiątej to w niedzielę blady świt tak gwoli wyjaśnienia ) od razu włączyłam O. i od razu do Ciebie do Marzysza poleciałam
Noooo mnie siem też zdecydowanie podobywuje A jak dojdzie kora i wszystko się "zakorzeni" i udomowi to będzie jeszcze piękniejsza paleta mistrza... Ja też nie analizuję nasadzeń - bo jestem amatorskim amatorem i do fachowca nawet amatora to mnie droga daleka. Ja widzę tylko czy mnie się podobywuje czy nie podobywuje A u Ciebie owszem tak. Wrzoski teraz wyglądają prześlicznie. Fajnie obsadzone pnie. Funkie się rozrosną (a propos - moje właśnie wszystkie wypuściły po raz drugi kwiaty...). A rodki wiosną to będzie... achh.....
No i bardzo ważna rzecz... gratuluję wykonanej pracy - Wam obojgu Super że eMuś lubi tą robotę - gratuluję Ci eMusia Pozdrawiam cieplutko i słonecznie (słonecznie jest - cieplutko raczej nie)
Buziole dla fajnych ogrodników

Anulek, Ty śpiochu jak przylecialaś do Marzysza, to od razu się słoneczniej i cieplej zrobiło
i jeszcze Ci się podobywuje, to ja już jestem cała happy
I Wam buziole przesyłamy
iza_1611 10:33, 29 wrz 2013

efekt rabaty wyszedł przepięknie!!!
ale wrzosów masz chyba ze 30 szt??? Wyglądają extra. Przełamują tą "monotonię" zieleni

Bardzo ładnie.
Loosiuu 10:40, 29 wrz 2013

Teraz czekamy, aż wszystko się ukorzeni i będzie rosło! Na przyszły rok będzie się świetnie prezentować
ka1sia 10:56, 29 wrz 2013

iza_1611 napisał(a)

efekt rabaty wyszedł przepięknie!!!
ale wrzosów masz chyba ze 30 szt??? Wyglądają extra. Przełamują tą "monotonię" zieleni

Bardzo ładnie.

Iza, jak Ty to policzylaś? dokładnie 30 dzięki wielkie
ka1sia 10:59, 29 wrz 2013

Loosiuu napisał(a)
Teraz czekamy, aż wszystko się ukorzeni i będzie rosło! Na przyszły rok będzie się świetnie prezentować

Filip, czekamy czekamy niektórzy bardzo niecierpliwie dla mnie już może być wiosna
Fajnie, że zajrzałeś, dziękuję
Kindzia 11:18, 29 wrz 2013

Ale pięknisto wyszło!!! I jakie wielkie wrzosy!!!
Narobiliście się, ale efekt powalający!!!
Buziol