Mala_Mi
20:40, 04 lip 2013

Zbysiu - miałam dziś specjalistkę od cięcia... i nie wykorzystałam...oj starzej sie.. jak można było takiego fryzjera nie zaprząc do pracy
Tyle co gadałyśmy wszytkie buksiki byłyby pięknie ufryzowane ....
Bogdzia - kot nie mój i nie chcę kota
Z powodów nam dobrze znanych ... byłby milusiński do przytargania mi pierwszej zdobyczy z której byłby dumny a w moich oczach urósł by do rangi mordercy.
AgnieszkoW - musisz M uświadomić w modzie ogrodowej i w ekologii
Ale na moich areałach i w chaszczach maja tyle domków, że budować już nie muszę
I myślę, że Ty też 
Irenko - na razie nie mówmy hop... bo wiesz jak to w życiu jest ... nie przejmuj się stronkami, ja też u wszystkich równo jestem w plecy
Dziś zasiedziałyśmy się z Olą ,wiec nawet i u siebie już nie posiedzę
Wiec musicie wybaczyć, że wyżej postawiłam realne spotkanie od naszych wirtualnych ...
Gierczuś - ty kociara.. wiec kotek może Ci się podobać.. i domek też, bo ogródek masz malutki, więc robale maja mało schowków.
Anna_g - dzięki temu masz odwyk..... i masz czas na ogród

Renia - zapisałam, a teraz nie zgubić zapisków
Reszcie odmachuję i wracam do pracy
M wyszedł pryskać na komary, wszyscy sąsiedzi też dziś pryskają, robimy akcję o zakresie globalnym
Synuś też potwierdził, że po oprysku jest ich dużo mniej..... a ja jutro wam powiem czy pomogło...

Bogdzia - kot nie mój i nie chcę kota

AgnieszkoW - musisz M uświadomić w modzie ogrodowej i w ekologii

Irenko - na razie nie mówmy hop... bo wiesz jak to w życiu jest ... nie przejmuj się stronkami, ja też u wszystkich równo jestem w plecy

Gierczuś - ty kociara.. wiec kotek może Ci się podobać.. i domek też, bo ogródek masz malutki, więc robale maja mało schowków.
Anna_g - dzięki temu masz odwyk..... i masz czas na ogród

Renia - zapisałam, a teraz nie zgubić zapisków

Reszcie odmachuję i wracam do pracy

M wyszedł pryskać na komary, wszyscy sąsiedzi też dziś pryskają, robimy akcję o zakresie globalnym