Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

popcorn 08:43, 17 lip 2013

Solniczka super I jaką masz super pracę! JA dostaję tylko płaskiego tyłka w mojej i głowa boli od telefonów

pozdrawiam!
Gabrysia_ 08:50, 17 lip 2013

asc napisał(a)

Praca

Ania...no padłam,jestem pod mega wrażeniem
...ale jakoś mogłam sie właśnie po Tobie czegoś takiego spodziewać,bo mam wrażenie,że energia się roznosi
Zakupy cisowe superaśne,czekam jak będą się prezentowały na właściwym miejscu
Buziam
Celina 09:19, 17 lip 2013

Praca

Aniu nie daje mi to spokoju, Zaspokój moją ciekawość i powiedz na czym polega Twoja praca???
Kurcze na czym Ty siedzisz ? no bo ,że na pupsku to widzę ,ale ta wież co to jest??

zapomniałam uszczyknąć floksy. dobrze ,ze przypomniałaś Pozdrówka
Mala_Mi 09:44, 17 lip 2013

Agata - słońce doszło

Kondzio - odbuziam

Mariusz - nie przesadzaj

Megi - małe musi podskakiwać wysoko I jakoś sobie radzić.. w radio jest konkurs i przed chwila było pytanie ile procent mężczyzna chce mieć niskie partnerki?? Wiesz tylko ile???? Tylko 7%.... udało mi sie, i nie zostałam starą panną,chyba dzięki temu że podskakuję

Bogdzia - liliowce jak na pierwszy rok rosną super

Yen Jola - wiem, że nie masz czasu ja ma mo tyle dobrze, że większosć czasu spędzam jednak na nizinach i przed kompem Ale jakoś wolałam pracę w ruchu i w terenie... ale ... jak się nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Ela - plany mam takie by z Danusi projektów na mój przegródek zrobić jeden projekt dopasowany do asortymentu który udało mi sie kupić w dobrej cenie Ale całokształt będę ustalać w trakcie sadzenia, jakoś na papierze nie umiem ułożyć roślin i kompozycji..

Wiunia - są foty ładne artystycznie i ładne sentymentalnie Przesłanie odebrałam, róża i fota cudna

Różyczko - papierówki maja robaki.. bo nie pryskane... ale dzielimy sie z robakami,,, ja to co zdrowe, a im reszta Ale swoje z drzewa to swoje.. żadne sklepowe Nawet robaki nie przeszkadzają..ale za rok chyba trzeba z raz prysnąć..

Sebek - mam ciekawą pracę, tylko za dużo mam komputera a za mało ruchu

Iza - ja też o krwawniku dowiedziałam sie z forum.. z wątku rabat angielskich i chyba Basia pokazywała. Nigdy w szkółce nie wiedziałam, a wczoraj jadę i patrzę jakaś szkółka.. wiec w tył zwrot.. i moje są

Kindzia - pełen różowiaste liliowce ma Mariusz.. piękne. A floksy jak chcesz to ci pokaże z zeszłego roku... były ładne.. ale widocznie pora na przesadzenie.. byliny to lubią

Mira.. ja nie mam działki przy ulicy.. wiec muszę manewrować po swojej... ale zawsze mogę komuś oddać co nie co... i tu zaleta forum, bo zawsze ktoś sie zaopiekuje I wtedy serce nie boli, że sie wyrzuca... tylko daje sie nowy domek Floksy przycięta zakwitną później, ale za to obficiej Rok temu tak robiłam, tylko przycięłam ok. 1/3... za rok juz tego dopilnuję by nie zapomnieć

Anuś - zapraszam do siebie... wezmę cię na wycieczkę po obiektach wysokich Masz to jak w banku Poważnie

Kasik - ffffariatki zawsze sie w końcu zejdą razem

Marzenko
- do wszystkiego można sie przyzwyczaić A ja kocham przestrzeń I dlatego bardzo mi sie podoba położenie Twego ogrodu, pomimo uciążliwości dojazdowych

Renata - nie dość że efektowna solniczka to i zdrowa

Hogata - już kulek cisowych nie ma ... poszły wszystkie w moje ręce

Karola - u mnie tak samo, tylko tyłek sie rozpłaszcza coraz szerzej... i już mało jestem w terenie... ale tu musiałam jechać bo po drodze miałam cisy Gdyby nie one, to siedziałąbym przed kompem, a w tern pojechałby ktoś młodszy

Gabrysia - już pisałam, że ja mam wybitnie coś takeigo jak ADHD.. i z wiekiem to nie ubywa I wszelkie dys, dys, dys.... wiec piszę, a potem poprawiam to co poprzestawiałam w literkach.

Celina - to są pomiary do wykonania oceny stanu nośności wieży, wieża ma zdeformowane profile.. brak dokumentacji i trzeba wszytko zinwentaryzować czyli pomierzyć

popcorn 09:45, 17 lip 2013

wow, fajnie Ale wolałabym mieć w ten sposób spłaszczany tyłek
ekscytującą masz pracę
pozdrawiam!
grazyna 10:03, 17 lip 2013

No i gdzieś "wlazła" kobieto ? Ja to mam nadrabiania A jak się cieszę, że poznam Cię u Alinki !
Zeta 10:13, 17 lip 2013

Jesssss sporty ekstremalne czy jak
??????
Evchen 10:36, 17 lip 2013

asc napisał(a)
Kindzia.. najpierw sadzimy a potem wysadzamy Takie to życie ogrodnika..

Najważniejsze, że dzień w pracy dziś był bardzo miły.... bo niedość, żw pomierzone co trzeba, to kupione cisy i mogłam zajechać do Przyjaznego Mariusza I jak zwykle coś dostałam Iryski syberyjskie...
A i kupiłam krwawnika kichawca,, spodobał mi sie

Krwawniki

Aniu, gdzie tego kichawca kupiłaś?.. u nas same mikre sadzonki, szukam go od dawna, aż nie mogę uwierzyć, że takie ładne kępy są w sprzedaży..
Milka 10:50, 17 lip 2013

Uff, na bieżąco
z chęcią powisiałabym z tobą na wysokościach, ja raczej lubię
solniczka extra, rabata liliowcowa...zachwyca mnie, jak w Wojsławicach!
a nowe nabytki świetne, nie spiesz się z sadzeniem, daj w cień, pomyśl, masz czas
Mala_Mi 11:30, 17 lip 2013

Zeta napisał(a)
Jesssss sporty ekstremalne czy jak
??????

Teraz na emeryturze z braku czasu Teraz mam ogród... i lenia w tyłku