Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mariusz 21:24, 16 lip 2013

asc napisał(a)

Najważniejsze, że dzień w pracy dziś był bardzo miły.... bo niedość, żw pomierzone co trzeba, to kupione cisy i mogłam zajechać do Przyjaznego Mariusza I jak zwykle coś dostałam Iryski syberyjskie...
A i kupiłam krwawnika kichawca,, spodobał mi sie

Dziękuje Ci za wszystko, za kichawca, który bardzo mi się podoba , za inne roślinki, które ubarwią, już ubarwiają mój ogród , a przede wszystkim za niesamowitą atmosferę.
Miłego wieczoru
Megi 21:45, 16 lip 2013

U Ciebie jak zwykle szaleństwa ogrodowe, ale tym razem oprócz niezwykłej solniczki ( i pomyśleć, że gdyby nie ogrodowisko, to bym pewnie w życiu lotosa nie zobaczyła i nowych kul cisowych, to Waćpani dała prawdziwy popis na wysokościach nie ma się co dziwić, że rośliny Ci takie wysokie rosną, dorównać chcą konstrukcjom
Bogdzia 21:46, 16 lip 2013

asc napisał(a)
Bogdzia.... a ten to nie od Ciebie ????

Albo ten....

Dziewczyny przyznawać sie która co mi dała na spotkaniu...... lubię wiedzieć co od kogo mam, a było tak szybko, że nie połapałam sie co kto daje.....

Obydwa ode mnie ale były jeszcze inne.Ten pierwszy bedzie wyglądał dużo lepiej jak sie zaaklimatyzuje.

Ciski śliczne , gratuluję zdobyczy.
Yen 21:47, 16 lip 2013

Hej Aniu! Jak u Ciebie kolorowo, liliowcowo. A u mnie tylko hortensjowo - anabelkowo, ... i niestety pogradowo . Jak od czerwca trochę odrosło, to w piątek 5 lipca była poprawka. Z liści makaron się zrobił i teraz wszystko czernieje. Tylko anabelki jakoś ocalały, popodpierałam w tym roku porządnie.

A te wbrew wszelkim przewidywaniom znawców ogrodnictwa rosną jak szalone pod wielkim orzechem włoskim
Tam nic nie chciało rosnąć. Róża po 3 latach umarła. Miałam swoje sadzonki i zaryzykowalam. Trzeci sezon - tak wyrosły z dwóch pojedynczych patyczków.
Aniu, ja często zaglądam tylko nie ma czasu pisać. Buziaczki Jola
EPODLAS 22:06, 16 lip 2013

Aniu, u ciebie ogrodowy busz; piękne rozwary, liliowce, lile, jednym słowem ogrodowy zawrót głowy. Planujesz zmiany w przedogródku, ciekawe jakie masz plany na ten kawałek ogródka. Ja też już mam zaplanowane ogrodowe zmiany. Zaczynam w sierpniu.
finka 22:18, 16 lip 2013

asc napisał(a)

W przedogródku.....
O tu......... wszytko będzie out.... z wyjątkiem małych kulek bukszpanowych i macierzanki.

a gdzie Ty to chcesz wyautować?
Mala_Mi 22:27, 16 lip 2013

finka napisał(a)

a gdzie Ty to chcesz wyautować?

I o to jest pytanie???? Godne Szekspira
Dlatego teraz kombinuję i myślę.... i nie sadzę

Fineczko.. Twoja hortusia pięknie rośnie i kwitnąć zaczyna

Reszcie odpoweim jutro....... jutro też jest dzień....
wiunia 22:29, 16 lip 2013

Anuś dzieki za wizytę u mnie i cudne zdjęcie drzewa - marzenie!

moja mini różyczka na pniu NN ( kupiona w Lidlu) dla Ciebie za dobre słowo i mądre rady

przeprzaszam za fatalną jakość , aparat mi padł, a to robione tel.

rozajerycha 22:37, 16 lip 2013

Rzuć papierówkę .U nas jeszcze nie ma .
Fajowe zakupy cierpliwie poczekam jak już je wsadzisz na miejsca.Puki co złaś z tej wieży.
Buziak
Sebek 22:43, 16 lip 2013

Ania - super te kulki cisowe One są idealne przez cały rok i ciągle cieszą
Fajną masz pracę