Danusia - może nieopatrzenie to wyszło, ale pisząc że gify są złe i być może admin je zablokuje byłoby OK. Ale dopisek, że "gify z motylkami"....zasugerował jednoznacznie, że autorki tych gifów najprawdopodobniej narozrabiały.
Nie mam pretensji o awarie na forum, tak bywa i to jest samo życie... zostało napisane, że awaria i prosi się. o niewstawianie zdjęć.. Naprawdę jest w porządku..... tylko wskazanie palcem kto może być winny... lekko zabolało. A droga od "może" do "być".. jest bardzo krótka.
Wiem i zdaje sobie sprawę, że wstawiam dużo zdjęć... że robię duży ruch na forum.... poczułam się skarcona... poczułam się winna.
I tyle, postanowiłam więcej nie robić takiego ruchu i tyle.
Mam ochotę być na forum, wiec po skarceniu wzięłam "na klatę swoją winę do której sie poczuwam"... i fot, gifów w dużej ilości nie będzie.... Z gifami myślałam, że one też sie zmniejszają jak zdjęcia do rozdzielczości która przepuszcza "automat". I tyle mam na swoje usprawiedliwienie, informatykiem nie jestem i nie znam się na komputerach.... nawet myszki nie umiem podpić do komputera

Znam programy potrzebne do pracy. Jak coś trzeba od tego mam S - informatyka i zdolnego M.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.