Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 13:30, 30 lip 2013

A teraz czytam ,że się poważnie zobiło ... Aniu .. Ja protestujem ... Ja kcem tak jak dawniej .. Przeżyję bez gifów ,ale bez Ciebie absolutnie nie ..

Może by tak olać aluzje ??... Mammma.. Czy ja Ciem kuszem do złego czy mi się wydaje
GabiK 13:36, 30 lip 2013

Aneczko kochana, nie unoś się.
Może wprowadzić małą odpłatność za forum - to się na lepsze serwery złożymy. Na FB więcej wrzucają i się nie wiesza. Kwestia przepustowości serwera.

A do Warszawy w tym swoim ganianiu po świecie się nie wybierasz? Zapraszam nieustająco.

Dziękuję Tobie i mamie za zabawę z Laurką. Ona jest nie do opanowania. Dzięki za odciążenie rodziców.
ka1sia 13:46, 30 lip 2013

asc napisał(a)

To jest forum ogrodnicze...i niech tak zostanie... od dziś wprowadzam program naprawczy (i siebie i Forum)... jestem tu tylko i wyłącznie w celach ogrodniczych, odrzucam przebywanie towarzyskie.
Towarzysko zapraszam Was na FB i do mego ogrodu w realu....... furtka stoi otworem

Anek, jak to dobrze, że drogę do Rzeszowa mam obcykaną

Milka 13:53, 30 lip 2013

a ja..cóż powiem, chyba nic..
Milka 14:28, 30 lip 2013

prąd odcięli w cywilizowanym świecie...poczułam, się..jak mrówka...co najmniej
Gardenarium 14:47, 30 lip 2013

Boże, u nas to jak przysłowiowa plotka - rozchodzi się w złym kierunku, jak w filmie " Miś". Nic nie jest przez nikogo i nikt nie zawinił. To nie przez gify, ja tego nie napisałam, napisałam że przez oblężenie Ogrodowiska i duży ruch. I że gify zostaną dla bezpieczeństwa na przyszłość zablokowane, ale póki co niech będą.

Ronin zdecyduje czy będą czy nie, czy przez nie się blokuje, czy nie. I to żadna gafa ani nic. Prośba o nie wklejanie fotek od momentu nie działania Ogrodowiska. Nie ma za co się obrażać, czy brać winę na siebie. Tylko tyle, a tu zaraz się zrobiła afera.

Dziewczyny dajcie luz i póki nie napisze Ronin że nie wolno gifów, niech sobie będą bo mi także sprawiają wielką frajdę i radość.

Forum stanęło wtedy przez ilość wejść a nie przez gify i nie wklejanie zdjęć pomoże nam żeby można było rozmowy prowadzić.

Wklejam ten post również u Bogdzi.

Pomyślę że mnie to już Was o nic nie wolno poprosić bo zaraz afera międzynarodowa się robi

Zrozumcie, że my tez jesteśmy ludźmi nie robotami, że też 3 dni wolno nam odpocząć bez komputera i że też chyba nam wolno o cokolwiek poprosić. Żebym wiedziała to bym nic nie pisała i byśmy czekali do środy.

Czy chcecie mi pomóc w prowadzeniu portalu czy zniechęcić do czegokolwiek dobrego., co robię dla ludzi?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:14, 30 lip 2013

Nie udzieliłam nikomu żadnej reprymendy, napisałam tylko prośbę. Nawet nie wiemy dlaczego stanęło forum, bo Michał nie ma i nie ma dostępu. Prosiliśmy o 3 dni tylko 3 dni.

Ludzie opamiętajcie się i dajcie nam chwilę, za diagnozę dlaczego, a nie od razu osądy o reprmendy i gafy. Boże ja się zastrzelę chyba

I top tyle co mogę napisac w tej sprawie.

Instagram Ogrodowiska
grazyna 15:19, 30 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

. Boże ja się zastrzelę chyba
.

Oooooooooo ja się nie zgadzam ! Jeszcze Cię Danusiu osobiście nie uściskałam, a nie wiem kiedy na kolejne spotkanie dotrę by Ciebie tam zastać, więc.... strzelba na ścianę

Kofana Jesteś Danusiu

Dzięki Tobie i ja wychodzę ze skorupy
anna_g 15:28, 30 lip 2013

Nie mój wątek i naprawdę nie chciałabym pogarszać bo czasem mi tak mimo woli (! ) wychodzi - ale i tak napiszę.
Danusia w tym co napisałaś masz całkowitą i stuprocentową i absolutną rację... Nie znalazłam nigdzie (choć szukałam) żadnej reprymendy ani ochrzanu, tudzież obciążania winą... Trzy dni to oczywiście długo ale tylko i wyłącznie dlatego że bez forum trudno żyć Cóż znaczą 3 dni w stosunku do wieczności.
Ja myślę, że skoro fala upałów już przeszła (przynajmniej u nas) to wszyscy już bez gotujących się umysłów podejdą na spokojnie do tematu i jakoś przetrwamy bez szału... a ochłodzone umysły forumek i forumków po prostu jasno ujrzą że tutaj "nie ma żadnej sprawy". Za jakiś czas Admin nam powie co i jak ma być żeby było oki i będzie dobrze...
Danusiu ja Ciem bardzo proszem Ty się absolutnie nie strzelaj !!!!!
Milka 15:32, 30 lip 2013

I top tyle co mogę napisac w tej sprawie.

a co człowiek może
myślę, że chyba frajda i spokój...no bo co?!