Boże, u nas to jak przysłowiowa plotka - rozchodzi się w złym kierunku, jak w filmie " Miś".
Nic nie jest przez nikogo i nikt nie zawinił. To nie przez gify, ja tego nie napisałam, napisałam że przez oblężenie Ogrodowiska i duży ruch. I że gify zostaną dla bezpieczeństwa
na przyszłość zablokowane, ale póki co niech będą.
Ronin zdecyduje czy będą czy nie, czy przez nie się blokuje, czy nie. I to żadna gafa ani nic.
Prośba o nie wklejanie fotek od momentu nie działania Ogrodowiska. Nie ma za co się obrażać, czy brać winę na siebie. Tylko tyle, a tu zaraz się zrobiła afera.
Dziewczyny dajcie luz i póki nie napisze Ronin że nie wolno gifów, niech sobie będą bo mi także sprawiają wielką frajdę i radość.
Forum stanęło wtedy przez ilość wejść a nie przez gify i nie wklejanie zdjęć
pomoże nam żeby można było rozmowy prowadzić.
Wklejam ten post również u Bogdzi.
Pomyślę że mnie to już Was o nic nie wolno poprosić bo zaraz afera międzynarodowa się robi
Zrozumcie, że my tez jesteśmy ludźmi nie robotami, że też 3 dni wolno nam odpocząć bez komputera i że też chyba nam wolno o cokolwiek poprosić. Żebym wiedziała to bym nic nie pisała i byśmy czekali do środy.
Czy chcecie mi pomóc w prowadzeniu portalu czy zniechęcić do czegokolwiek dobrego., co robię dla ludzi?