Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Urszulla 08:24, 01 sie 2013

Aniu, ładne kfiatki na zjeżdżalni
Miło było Cię poznać
Kindzia 09:21, 01 sie 2013

Widziałam znowu zdjęcie potffffora na spotkaniowym....i eMusia, który podobno pokazywał, jaki wielki mój urośnie...
baraga1904 09:36, 01 sie 2013

...widziałam szaleństwa na zjeżdżalni...świetna zabawa...
GabiK 09:36, 01 sie 2013

A Ty nie widziałaś Kindziu, jak Anki rozplenica zdominowała kamienną ławeczkę? Ona siedzi, nikt już się nie zmieści. Właściwie to mogłaś nie widzieć, bo tej ławki już nie widać.
grazyna 09:37, 01 sie 2013

Aniu, cudowne zdjęcia, i na wątku spotkaniowym też przejrzałam z rozkoszą,i u Sebka - fantastico

Poczytałam Twoją odpowiedź w sprawie ostrogowca, masz ujarzmiać go ? to "wyrzucaj" do mnie

Ściskam
Milka 10:01, 01 sie 2013

Rewelacyjna zabawa na zjeżdżalni! to miejsce godne odwiedzenia
Mala_Mi 10:52, 01 sie 2013

Kochani.... forum odblokowane, ale może znów sie zablokować.. nie mam ochoty być tego przyczyną.. więc postaram sie ograniczać do minimum.... fotek sporo wstawiłam z ogrodów które odwiedziłam jadąc i wracając od Alinki... na poszczególnych watkach do obejrzenia.

Na początek zajechałam po moją pasażerkę i przy okazji pozachwycałam sie ogrodem i widokami....
https://www.ogrodowisko.pl/watek/854-o?page=367#post_4

Potem było spotkanie u Alinki, cudowne spotkanie, ale za krótkie (z niektórymi osobami chociaż bardzo chciałam praktycznie nie porozdziawiałam i zwiedzanie Kalwarii Zebrzydowskiej)...
Tu wątek spotkaniowy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3139-spotkanie-w-ogrodzie-u-stop-klasztoru?page=58#post_2

Na nocleg zaprosił mnie i moja rodzinę Sebek za co jestem mu niezmiernie wdzięczna, bo nie dość, ze obejrzałam kolejny ogród, to wybraliśmy sie do Inwałdu... gdybym nocowała w Kalwarii, nigdy bym nie wpadła na pomysł by tam jechać.... bawiliśmy sie rewelacyjne...

Relacja u Sebka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=868#post_5

Wracając zajechaliśmy do ogrodu Gabrieli.. piękny , duży ogród pełen bylin i przesympatyczna właścicielka.. kilka migawek jest tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/919-ogrod-w-budowie-nieustajacej?page=278#post_3

Mala_Mi 11:03, 01 sie 2013

Evchen - tekst świetny...... zbukom nie mówię NIE, bo tam mogę sie produkować do woli Ogród duży i napchane wszystkiego na maksa... wiec mam co pokazywać.... i jakoś nie potrafię wybrać 1 czy 2 fotek Elemelka Ci wstawię, ale na razie nie mam czasu na obserwację ptaków.. do nich trzeba usiąść grzecznie i poczekać aż sie oswoją z widokiem i towarzystwem... z powodu upału wszystkie obiekty wodne cieszą się wielkim zainteresowaniem wszelkiej maści elemelków.

Kindzia - ławkę obejrzałam i myślę, że deski wytrzymają bez dodatkowych nóżek...

GabiK - ucałuj laurkę od Cioci Ani

Irenka - awaria awarią, ale postaram sie nie doprowadzić do kolejnej... jajcara jestem, ale nie terrorystka.. zapomniałam powąchać orszelinę.. potem to zrobię.. jak nie zapomnę

Grabie - jesteście niesamowite i przesympatyczne... mel;duję, że mój pomidor dziś urwany ważył 875g.

GabiK 11:21, 01 sie 2013

Aneczko, to ten pomidor na porządną kolację.
Margarete 11:21, 01 sie 2013

Evchen napisał(a)
a ja ani z facem ani z bookiem nie umiem się dogadać Z Bukiem to co innego... jak z nim stanę face to face to mamy facebuka. I w tym zakresie się odnajduję. Wszelkim innym zbukom mówię NIE.
To jedyne forum, do którego zaglądam, czasem coś skrobnę, goopiego lub trochę goopiego, pośmieję się z Izy i Konstancji i przybiegnę do encyklopedii Anny Ostrojęzycznej.. Zachwycę się trafkami i geometrią Madżenki i Malkul Która Nie Chce Być Kokoszką.. To moja codzienna lektura, "gazetka sobotnia codzienna' jakby powiedział Kyler..
Gifuję też. Się nauczyłam i jestem z tego dumna! Motylek gifowany mnie zachwycił, ale "to za wysokie progi' na moje knowhow.. w zasadzie bardziej How niż Know .. ciągle jeszcze

ja Cię lubię taką jaką jesteś. Chcę nieogrodowiskowo, chcę wróbelka Elemelka!
I "nie gadamy! Nurkujemy!"

ale sie usmiałam z tego twojego "face-buka"