Mala_Mi
21:55, 01 sie 2013

Nie miałam czasu bo uczyłyśmy się jeździć autem...... kursantka dobra, ale instruktor do niczego... ale auto całe 
Weronika.... na drugi raz, chociaż mówię, że nigdy więcej.... usiądę w środku .... ja oczywiście musiałam tam gdzie najwyżej
Waska - może jeszcze dla niego nie pora... to kwiaty późnego lata.. a może ma takie humory
Ola- blaszka parzy, ale dziś było znośnie
To mój przedogródek który chcę zmienić
I widać dobro które chcę posadzić.... z lotu ptaka nielota....
Niestety kształt dachu uniemożliwił mi dobre zdjęcia.. i sie rozczarowałam
Na foty z innego miejsca bateryjka padła.... a wczołgać się na strych i przez strych to wyzwanie.... wełna mineralna wszędzie...grrr

Weronika.... na drugi raz, chociaż mówię, że nigdy więcej.... usiądę w środku .... ja oczywiście musiałam tam gdzie najwyżej

Waska - może jeszcze dla niego nie pora... to kwiaty późnego lata.. a może ma takie humory
Ola- blaszka parzy, ale dziś było znośnie

To mój przedogródek który chcę zmienić

Niestety kształt dachu uniemożliwił mi dobre zdjęcia.. i sie rozczarowałam