Mala_Mi
11:26, 01 sie 2013

Sorki, że odpisuje tylko na konkretniejsze posty..... odmachuję i odpozdrawiam grupowo 
Bociek - i dobrze, że sie złamałaś... szkoda, tylko, że tak późno bo i jeżówki byłyby odmiana Anna SC...a tak lądują na kompoście .. A jeżówki polubisz.. polubisz... jedne z najdłużej kwitnących kwiatów
I motylki niepotrzebujące gifów i pszczółki...... samo dobro
Wycinaj przekwitłe kwiaty (tylko kwiaty) dłużej będą kwitły, one z kącików wypuszczają do jesieni nowe łodygi z kwiatkami
Ostanie zostaw dla ozdoby zimą i dla szczygiełków nasionka .
Mariusz - to bardzo normalne, gdybyś posłuchał jak my sie czasami śmiejemy do monitora.... i melduję, że 4 lotos zakwitł i piąty pęd w pogotowiu
Kiedy będziesz w Rz. bo ... mam trochę rzeczy na zbyciu... a ja nie wybieram się do Ciebie.. 
I mam już 3 solniczki.. spróbuję wiosną się pobawić z nasionkami....
Ela - żałuj.. oj żałuj.... i ja też żałuję, że Cię nie było...
Marzenko - pasażerko dzięki za fotki.... jak byś mogła to podeślij mi je w dobrej rozdzielczości na emaila.. zaraz ci podam....
Madżen - dobrze, że udało sie Cię podleczyć ekologicznie i bez interwencji chirurgicznej
Weronika - a na tej łódce sie kołysałaś???? Jak tak to jesteś wielka.... ja tam więcej nei wsiądę.. nie że sie boję, ale nieprzyjemne uczucie... wolę inne atrakcje... ale spróbować trzeba wszystkiego.. by wiedzieć czy na pewno to dobre czy nie
Ula - mam takeigo kaca moralnego, że tak mało z Tobą i Ania_g.. i trza powtórzyć gdzieś spotkanie
Mam niedosyt na maksa...
Grażyna - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej bym przywiozła ostrogowca ..
Basiu szkoda że Cię nie było.. i Beatki i wszystkich i Kasika .......
Miałam wstawić fotki, ale jak zwykle nie mogę sie zdecydować..więc słonecznego dnia, to moje słoneczniki samosiejki...... i jak ładnie się komponują

Bociek - i dobrze, że sie złamałaś... szkoda, tylko, że tak późno bo i jeżówki byłyby odmiana Anna SC...a tak lądują na kompoście .. A jeżówki polubisz.. polubisz... jedne z najdłużej kwitnących kwiatów

Mariusz - to bardzo normalne, gdybyś posłuchał jak my sie czasami śmiejemy do monitora.... i melduję, że 4 lotos zakwitł i piąty pęd w pogotowiu

I mam już 3 solniczki.. spróbuję wiosną się pobawić z nasionkami....
Ela - żałuj.. oj żałuj.... i ja też żałuję, że Cię nie było...
Marzenko - pasażerko dzięki za fotki.... jak byś mogła to podeślij mi je w dobrej rozdzielczości na emaila.. zaraz ci podam....
Madżen - dobrze, że udało sie Cię podleczyć ekologicznie i bez interwencji chirurgicznej

Weronika - a na tej łódce sie kołysałaś???? Jak tak to jesteś wielka.... ja tam więcej nei wsiądę.. nie że sie boję, ale nieprzyjemne uczucie... wolę inne atrakcje... ale spróbować trzeba wszystkiego.. by wiedzieć czy na pewno to dobre czy nie

Ula - mam takeigo kaca moralnego, że tak mało z Tobą i Ania_g.. i trza powtórzyć gdzieś spotkanie

Grażyna - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej bym przywiozła ostrogowca ..
Basiu szkoda że Cię nie było.. i Beatki i wszystkich i Kasika .......
Miałam wstawić fotki, ale jak zwykle nie mogę sie zdecydować..więc słonecznego dnia, to moje słoneczniki samosiejki...... i jak ładnie się komponują