Dziś nie dzień na siedzenie na forum.. ale na chwilkę zajrzałam.. to chyba nałóg ??
Małgosia - rozgrzewałam sie herbatką.... długo sie rozgrzewałam, bo troszkę zmarzłam. Samo się nie zrobi.. bałagan na froncie pasowało skończyć...a pogoda coraz gorsza do takich prac..
Bogdzia - jak na Mackowy debiut.. wyszło bardzo dobrze.. łatwiej sie układa całość, a tu było sztukowanie do istniejącego. .. no i jak układa się całość to ma sie więcej tych klocków lego do dopasowania... a tak materiału było mało i trudno było jakoś to ułożyć... a kupować na zapas nie chciałam... Ale stwierdziliśmy, że jeszcze taką ścieżkę ułożymy pod płotem, gdzie brama chodzi.. i gdzie my chodzimy... trawa tam słabo rośnie, kosić trudno, śnieg trzeba tam odrzucać, aby brama sie otworzyła..... Już przymiarki kawałek z resztek zrobiliśmy

Zasieki to na psa, by nie wchodził
Madżen - jak zwykle jesteś tak miła , że aż mi głupio ... i nie wiem co powiedzieć.. ale na forum są lepsze królowe bylinowe.. ja po prostu ich trochę mam i tyle.. i to powtykane byle jak i byle gdzie, aby tylko były i kwitły
Konstancja- jak się nie ma tego i owego.. to zostają się tylko własne łapki.... nie na darmo sie mówi, że potrzeba matką wynalazków...
Zbyszek - to mnie pocieszyłeś, że może moje też trochę potrzymają... by stwierdziliśmy, że jak 5 lat wytrzyma to dobrze

I też stwierdziliśmy, że jak na podkładzie z cementu i piasku będą z czasem sie ruszać, to na drugi raz osadzimy na wylewce betonowej...... aby drugi raz już się nie bawić. Schodzi przy takim układaniu troszkę
Kondzio - myślałam tylko o jednym.... jak najszybciej skończyć. bo kaloszki na taka robotę to był guuuupi pomysł

A i tak kończyliśmy przy latarce
Ewa - na kolanach oprawiałam moją pielgrzymkę... a może pokutowałam za grzechy????
Dorota - na początku było w pkucki, ale po 2 godzinach kręgosłup powiedział NIE.. i zostały sie kolana
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.