Mala_Mi
09:01, 02 lis 2013

Mariusz - są liściaste które są długo ozdobą i dają po oczach kolorami, ale są i takie które szybko gubią liście.. jednak mając miejsce w ogrodzie warto je mieć..
Madzia - do niczego królowa jak podwładnych nawet nie zna
Renia - za katalpą to są jodły koreańskie..rosną bardzo szeroko..... oj już się martwię co będzie za kilka lat
Aniu - czy swoje kaliny przeniosłaś do nowego ogródka? Bo u Ciebie to była całą kolekcja... ja mam tylko tę jedną.. za młodu przemarzała, albo pod okryciem łapała grzyba.... dlatego ja nie jestem zwolennikiem opatulania agro czegokolwiek
Dziś mam pracujący dzień.... wiec nie pograndzę z Wami....
Miłego dnia wszystkim
U nas wieje, pochmurno i ....czuć i widać późną jesień... mój najmniej ulubiony miesiąc.... listopad.... potem grudzień.. też nie lubię.....
Madzia - do niczego królowa jak podwładnych nawet nie zna

Renia - za katalpą to są jodły koreańskie..rosną bardzo szeroko..... oj już się martwię co będzie za kilka lat

Aniu - czy swoje kaliny przeniosłaś do nowego ogródka? Bo u Ciebie to była całą kolekcja... ja mam tylko tę jedną.. za młodu przemarzała, albo pod okryciem łapała grzyba.... dlatego ja nie jestem zwolennikiem opatulania agro czegokolwiek

Dziś mam pracujący dzień.... wiec nie pograndzę z Wami....
Miłego dnia wszystkim