Mala_Mi
18:34, 31 paź 2013

To już wiem dlaczego nie mogłam za cholerkę przypomnieć jaki masz przedogródek..
Podpowiadać mogę..ale czy potrafię??? Mi projekt zrobiła Danusia.. zlitowała się nade mną... no i Matka Chrzestna nie może sie wstydzić za swojego "chrześniaka"

Ścieżka jest ułożona z gnejsu.. piaskowiec za bardzo zachodzi glonami.. ale chociaż gnejs to i tak go zaimpregnujemy.. bo niestety gnejs ma tendencje do rozwarstwiania sie .. najlepszy byłby granit.. ale ten kolor mi pasował

Dowód, że miało opaski nie być

Rozchodnik niestety nazwy nie znam... ale duża szansa, że to Herbstfroude
Jeżówki może nadają sie do podziału, ale ja nigdy nie dzieliłam, bo nie miałam takiej potrzeby ,..duża kępa lepiej wygląda niż mała.. i jednak większość opinii mówi, że ona nie lubi dzielenia i przesadzania. Przesadzałam, ale w miarę młode egzemplarze.. wielkich już nigdy nie ruszałam.
Wsiowa rabata jest zaniedbana.. i wykopałam z niej w tym roku to co mi sie nie podobało z rożnych względów.. albo pasowało w innym miejscu.
Dziękuję za miłe słowa