Bogdzia - oczko moje t oTwoja zasługa i to podwójna, bo gdyby nie rh, to nie zaczęłabym kopać, a jak wykopałam to przekonałaś mnie, że oczko nie oznacza wcale komarów... wpuścić rybki i komarów nie będzie.. I nad oczkiem nie ma komarów.. ryby aż skaczą w powietrze by te krwiopijce zjeść
Gabrysia, ja liriope wcisnęłam tam gdzie było trochę miejsca.. muszę pomyśleć gdzie je przenieść, bo tu będzie miało za ciasno

Na moich rabatach po zimie zawsze padały.. za mokra glina.. to nie dla nich.. W zeszłym roku posadziłam je na podwyższonej rabacie z urobioną ziemią jak dla rh... rosną w gąszczy, za koreankami od strony północnej.. światła maja niewiele.. i kwitły i rozrosły sie bardzo łądnie.. Ale zima byłą łagodna .. Tu mam za małe doświadczenie w uprawie.. ale 2 razy mi padły....
Paniprzyroda - w tym roku kupiłam ciemierniki w Biedronce.. czy innym sklepie z tej kategorii.. w doniczkach zaczęły padać, posadziłam do gruntu też wyglądały kiepsko, a teraz się rozbujały i wyglądają ładnie.. o ile to te.. muszę iść na inspekcję..ale tak jak pisałam u mnie ciemierniki rosną ZA KRZAKAMI..wiec jak są liście to ich nie widać.. szkoda, bo są ładne cały rok. Ale taki pusty plac trzeba było też jakoś zagospodarować.. Ciągle chciejstw mam więcej niż miejsca
Filip - ciemierniki sie pięknie wysiewają ... tylko ja miałam matę wkoło ciemierników z uwagi na krzewy, by nie pielić.. i jak ją wydzierałam to poniszczyłam wszystkie siewki.. część przeniosłam, może będą żyły..też muszę zajrzeć.. Jak żyją to będę rozdawać
Kasiek - kałuża duża.... tak ok. 30m2 ma....
Ewa agent - odpozdrawia też agent-ka
Aldona - piękne rozchodniki, ale ten rośnie wolno ... muszę go przenieść z parkingu na inne miejsce. Duże Kępy wszystkiego są piękne.... ale gdzie będziemy sadzić nasze zachciewajki..mój wybór świadomy.. kępy mniejsze, ale różnorodniej.. coś za coś.. jak w życiu

Ogarnęłaś swój ogród??? Wszytko posadzone??? Bo nie wierzę, że też nie miałaś doniczek z nowymi chciejstwami do posadzenia
Ela - bateryjki wyciągałam.. i dalej nic...

Wskazówki zasuwają jak nakręcone

Ciekawe czy zima też tak szybko zleci??