Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

dajana 21:08, 11 lis 2013

Aniu twój ogród to ja sobie jutro spokojnie w pracy zwiedzę, nie będę się denerwować przed snem hi,hi.Ostatnio byłam u ciebie jak tworzyłaś kałużę i wlazłaś do niej .O przepraszam ,byłam tez kiedy miałaś gości z Ogrodowiska. Powiedz mi skąd u ciebie takie bicepsy bo nadziwić się nie mogę ile w tobie energii .Powolniak też nie jestem ale daleko mi do ciebie.Gdzie przeczytałaś o moim wieku ? pisałam gdzieś że jestem stara ? Oj chyba miałam gorszy dzień, takie pierdoły pisałam to chyba po drinku byłam No ale żebym na jaką młódkę nie wyszła to powiem tak Jest dzień że mam 18 lat ale bywa i tak ze jestem starsza od swej mamy .Średnia wychodzi 50 lat może być Czy to ty chciałaś pozbyć się tych pięknych róż? O rany, to ja sobie z patyczkami eksperymentuje a tu takie piękności w niełasce były Co to za róże?Dziękuję że do mnie wpadłaś.Miłego wieczoru
agata19762 21:29, 11 lis 2013

byłam tuuuuuuuuuuu
Rench 23:30, 11 lis 2013

Ja też bywam,nawet jak nic nie naklepię Ale miśka pogłaskałam za to
Zerknęłas na ten Siumno w Białce ?
Milka 06:02, 12 lis 2013

Kałuże masz wyjatkową
Wszystko obejrzalam
U mnie ta hakone Gold rośnie jak szalona, za sezon mam kepe tak 40 cm, pewnie wszystko zalezy od miejsca, zobaczymy, jak poradzą sobie te, co sadziłam w tym roku, pewnie za gesto i będę przesadzać
Magda70 11:49, 12 lis 2013

Oj, tylko jedna strona od wczoraj...a szykowałam się na lekturę...
Tusiala 11:55, 12 lis 2013

Twój ogród wydaje się gigantyczny jak tak patrzę na zdjęcia z oczkiem. A oczko cudownie obsadzone i skalniak i ścieżki... uwielbiam takie miejsca
Pszczelarnia 13:46, 12 lis 2013

Tutaj też metamorfozy pokazane?
Mala_Mi 14:07, 12 lis 2013

Czytam, ale czasu nie mam....... walczę z tymi wskazówkami zegara.... a jak zacznę pisać to końca nie ma...

Odnośnie hochli, to zielona rośnie jak szalona, Aureola (chyba aureola) dość szybko i na słonecznym stanowisku.. foto z zeszłego roku..... w tym jakoś ani razu jej nie zrobiłam zdjecia, ale przybyło jej dużo..

All Gold po 3 sezonach... niewiele przybyła.. ale przesadzona do cienia.. jeszcze żyje.. mniejsza od konwalnika... wiec żadnej eureki nie ma..

Mala_Mi 14:48, 12 lis 2013

Ewa agent 004 - czasami gram w totka, trza dać szansę losowi...

Ela - widzę, że dzielnie nadrabiasz I oglądasz mój chaos.. ale chaos moje drugie imię.. Ela do Rz. coraz bliżej z Krakowa.. autostrady coraz więcej

Madżen - zapraszam bezustannie i cały czas......

Kasiek- ciemierniki urosną i będziesz sie zachwycać wielką kępa tak samo jaki tylko 3 kwiatkami..

Agawita - dzięki a komplement ... dodają takie słowa skrzydeł i motywacji.. by dalej robić chaos

Gierczuś - z kałuża to wogle cała i długa historia.. i jak zwykle nic nie tak jak trzeba i nic nie z planem... ale czy ja kiedykolwiek miałam jakiś plan odnośnie ogrodu??? A swoją kałużę możesz zawsze pogłębić i rybki też wejdą.. a na zimę puścisz je do jakiego bajora.. mogę ci zapewnić dostawę co roku

Agania - ogród nieuczesany bo i taka sama właścicielka... dziś sie też jeszcze nie czesałam

Ciocia Gosia - namiary na PW .. i zamówiłam 5 a nie 4.. i jakie pierwiosnki.. ale też jaka cena.. strzeliłam się po łapach, doprowadziłam do porządku... i nie zamówiłam

Martek - pozdrawiam Chociaż trudno ci do neta dopaść, to jednak zawsze zajrzysz... a ja ... nie mam kiedy.. bo nie wyrabiam nawet u siebie..

Dajana - no to od kałuży niby rok z kawałkiem.. ale chyba daj sobie spokój.. za dużo...

Agata wielocyfrowa - a ja u Ciebie nie byłam.......

Renia - kupiłaś te serby??? Misiek wygłaskany na wszystkie strony, a przy okazji poczesany.... leży do tej pory rozanielony pod fotelem.. Tylko dlaczego puszcza mi bąki????

Irenka - o trawkach powyżej... na jakim stanowisku posadziłaś Golda, że tak Ci szaleje??

Magda70 - specjalnie dla ciebie wątek stanął.... byś miała czas poczytać i gdzie indziej

Tusiala - twoja działka ciutek większa Masz możliwości ogromne

Pszczółka - metamorfoza wyszła jakoś tak niechcący...

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...... i spokojnie.. dziś nie siedzę na forum, bo czasu brak

Melduję, że ptaki nie narzekają na nowe położenie karmnika.. ruch jak na Marszałkowskiej, choinka aż cała chodzi...

AgnieszkaW 15:13, 12 lis 2013

Już dokarmiasz ptaki?