Już sama nie wiem czy najpierw składać rewizyty, czy odpowiadać u siebie na wątku... chyba u siebie załatwię wszytko hurtem
Remoncik nie skończony, wiem wlecze się jak flaki z olejem, ale tak to jest jak sie robi samemu i z doskoku. Za to potem satysfakcja większa

No i taki "przydasik" w domu jest potrzebny, nawet po to by ustawić tam doniczki z kwiatkami z tarasu, albo posiać nasionka (poustawiane paletki z nasionkami doprowadzają mnie do szału w dużym pokoju). Nie planujemy tam ogrzewania na co dzień, tylko w przypadkach awaryjnych.. wiec i sprzątania też za dużo tam nie będzie..
Gabriela - mamy takie same domki, ale u mnie większosć to biuro.. i mam tyle dla siebie co twój pokój z gabinetem. Kotłownia jak wiesz jest mała.. wiec taki grajdoł na strychu jest potrzebny.. z uwagi na zainteresowania, mamy takich różnych rzeczy dużo.. i poupychane są wszędzie.. W szafie z ubraniami trzymam segregatory z papierami z pracy..bo w biurze też sie już nie mieszczą.. strych to konieczność... a nie przyjemność. Taras mam tylko jeden i bez zabudowy...
Iza - starszej bić nie wypada.. i to bacikiem..wstydź się
Marzena - będziemy imprezować..ze strychem czy bez

Ty na ten strych to tylko na czterech wejdziesz

Wzrost skłania najpierw do picia ..
Kasia- ja też nie ogarniam.. muszę sie chyba przyzwyczaić do tego..
Basiu - mam nadzieję, że będzie pracowity, bo bez pracy wiesz jak to może być... z kuroniówki ot nawet nie będzie za co podlać ogrodu
Gierczuś - walczę jak żółw..... żółw sportowy... a odkurzacz centralny świetna sprawa, tylko dlaczego sie spalił???
Borbetka - cieszę sie, że moje motto dnia Ci sie podoba

i
Joli, Gabrysi i innym...
Jola - 2 materace dmuchane mam.. i to dwuosobowe .. i takie inne materace też... wiec nawet bez rezerwacji mam nadzieję, że się spotkamy
Ola - ja ju jestem chyba dość starawa, i remonty mi sie nie podobaj, bo przy nich dużo roboty

A nie zawsze mi sie che..... zacytuję Jotkę "Żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce "
Wszystkim zaglądającym, buźkującym ..... miłego dnia.. lecę trochę ogarniać domek i poskaczę u Was po ogródkach..