Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

paniprzyroda 14:46, 05 sty 2014

Będzie dużo miejsca na przydasie i nie tylko. U mnie akryle poszły w ruch i drewno, też się kurzy.. ale wiosną nie będę miała czasu na przyjemności...
Gabriela 15:06, 05 sty 2014

I będzie więcej miejsca do sprzątania. To bym też brała pod uwagę.
jagoda99 16:54, 05 sty 2014

Aniu dziekuje za odwiedziny I osiemnastke hi hi hi
Jestes bardzo mila wiec jestem osiemnasta z jajami ale mi sie to podoba
pozdrawiam
Mala_Mi 17:04, 05 sty 2014

Już sama nie wiem czy najpierw składać rewizyty, czy odpowiadać u siebie na wątku... chyba u siebie załatwię wszytko hurtem

Remoncik nie skończony, wiem wlecze się jak flaki z olejem, ale tak to jest jak sie robi samemu i z doskoku. Za to potem satysfakcja większa No i taki "przydasik" w domu jest potrzebny, nawet po to by ustawić tam doniczki z kwiatkami z tarasu, albo posiać nasionka (poustawiane paletki z nasionkami doprowadzają mnie do szału w dużym pokoju). Nie planujemy tam ogrzewania na co dzień, tylko w przypadkach awaryjnych.. wiec i sprzątania też za dużo tam nie będzie..

Gabriela - mamy takie same domki, ale u mnie większosć to biuro.. i mam tyle dla siebie co twój pokój z gabinetem. Kotłownia jak wiesz jest mała.. wiec taki grajdoł na strychu jest potrzebny.. z uwagi na zainteresowania, mamy takich różnych rzeczy dużo.. i poupychane są wszędzie.. W szafie z ubraniami trzymam segregatory z papierami z pracy..bo w biurze też sie już nie mieszczą.. strych to konieczność... a nie przyjemność. Taras mam tylko jeden i bez zabudowy...

Iza - starszej bić nie wypada.. i to bacikiem..wstydź się

Marzena - będziemy imprezować..ze strychem czy bez Ty na ten strych to tylko na czterech wejdziesz Wzrost skłania najpierw do picia ..

Kasia- ja też nie ogarniam.. muszę sie chyba przyzwyczaić do tego..

Basiu
- mam nadzieję, że będzie pracowity, bo bez pracy wiesz jak to może być... z kuroniówki ot nawet nie będzie za co podlać ogrodu

Gierczuś - walczę jak żółw..... żółw sportowy... a odkurzacz centralny świetna sprawa, tylko dlaczego sie spalił???

Borbetka - cieszę sie, że moje motto dnia Ci sie podoba i Joli, Gabrysi i innym...

Jola - 2 materace dmuchane mam.. i to dwuosobowe .. i takie inne materace też... wiec nawet bez rezerwacji mam nadzieję, że się spotkamy

Ola - ja ju jestem chyba dość starawa, i remonty mi sie nie podobaj, bo przy nich dużo roboty A nie zawsze mi sie che..... zacytuję Jotkę "Żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce "

Wszystkim
zaglądającym, buźkującym ..... miłego dnia.. lecę trochę ogarniać domek i poskaczę u Was po ogródkach..

paniprzyroda 18:52, 05 sty 2014

Magda70 21:38, 05 sty 2014

Byłam....nadrobiłam...i pośmiałam się oczywiście
Z tą barierką też mnie prawie o zawał przyprawiłaś...ja mam lęk wysokosci...oj bym Cię wytarmosiła!!
Madzenka 22:05, 05 sty 2014

Ania Ty nie skacz , Ty nogi oszczędzaj do następnego piątku.
Bogdzia 22:08, 05 sty 2014

Jestem trzeci raz.
malgorzata_s... 22:31, 05 sty 2014

Macham
AniaDS 22:49, 05 sty 2014

Ja również