Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 18:38, 01 mar 2014

leon60 napisał(a)
Przepiękne krokusiki, wszystkie bez wyjątku
U mnie też mokro... w serbach mam chwaściory ale ciężko wejść a reszta już wysprzątana

Ooo i tu też zmiana awatarka.. ja już sie gubię. dobrze żeś jeden Leon.. to nie mam problemu z ustaleniem ktoś jest... i pamiętaj.. trąbisz kiedy tniemy iglaki.. i to trąb u mnie, bo ja już nie wyrabiam u siebie
Ja w pielenie się nie bawię.. nawet nie patrzę na takie cóś.. nie bawię się w sprzątnie, tylko cięcie i to z grubsza.... zawsze muszę być gotowa na brak czasu dla ogrodu.. priorytet wyciąć co do wycięcia.. a jak będzie czas to kolejne sprawy...
I pierwszy kwiatek przylaszczki.. dostałam od Bogdzi...

Mala_Mi 18:45, 01 mar 2014

Tu się zrobiło pusto..... wydaje sie, że mam tak dużo miejsca.. ale wiem, że to złudzenie... tu jest dżungla...

A na froncie tulipany i czosnki wystartowały.. jak będzie brzydko..to wyciepię.. ciekawe jak to będzie wyglądało..
Karina 18:49, 01 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Odpozdrawiam.. i pytam się gdzie wątek???

Hihi, wątek będzie się robił, tylko pytam się sama siebie "z czym Ty kobieto do ludu"?
boguslawa_ma... 18:49, 01 mar 2014

No ciekawe ,tak w kamykach...napewno będzie ładnie
KingaR 18:49, 01 mar 2014

A ja przyszłam jeszcze raz nacieszyć oczy tymi krokusami, piękne...... . I piszę się na jesienne trąbienie o sadzeniu cebulek.
kasiek 19:55, 01 mar 2014

Ależ ty masz łany tych krokusów - pięknie
Madzenka 19:57, 01 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Melduję, że wycięłam wszystkie trawy... mam nadzieję, że wszystkie..... trawy ruszyły.. stwierdziłam, że dziś już było za późno na cięcie... masakra z pogodą.... teraz by nie było mrozów.. jeszcze zostało mi sie na pół dnia cięcia .. i będzie z grubsza wyczesane. Nawet jak już nie będę mieć czasu dla ogród to sobie da radę Fotek nie ma bo walczyłam do teraz.. i już ciemno

Dokładnie o twj samej porze skończyłam. Też wszytko wyciachałam
Madzenka 20:04, 01 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ooo i tu też zmiana awatarka.. ja już sie gubię. dobrze żeś jeden Leon.. to nie mam problemu z ustaleniem ktoś jest... i pamiętaj.. trąbisz kiedy tniemy iglaki.. i to trąb u mnie, bo ja już nie wyrabiam u siebie
Ja w pielenie się nie bawię.. nawet nie patrzę na takie cóś.. nie bawię się w sprzątnie, tylko cięcie i to z grubsza.... zawsze muszę być gotowa na brak czasu dla ogrodu.. priorytet wyciąć co do wycięcia.. a jak będzie czas to kolejne sprawy...
I pierwszy kwiatek przylaszczki.. dostałam od Bogdzi...

Bardzo dobra teoria, nasladuję.
Niemal wszystko ma wyciete, zostaly mi ostatki lawendy i perovski

Przesadzanie mam zaplanowane ale juz niewielkie, jak zdąze to zrobię, jak nie to jeszcze mam do 15 maja czas... Ale z cięciem to mam zawsze stresa, wystarczy że ktoraś sobota mi wypadnie z planu prac, lub wiosna zaskoczy i doopa
Madzenka 20:05, 01 mar 2014

I jeszcze - najcudowniejsze krokusy na świecie!!! Nie ważne czy z parteru czy z I piętra, zawsze pieknie wyglądaja. Postanowione, jesienią zrobię sobie mix botanicznych, będę kopiować Twoją lączkę wzdłuż ścieżki do domu
Bogdzia 20:23, 01 mar 2014

Krokuskowo masz najlepsze na Ogrodowisku , pewnie nie tylko to. Zdjecia z parteru śliczne.