Kindzia

zaraza cebulowa dopadła??? Daj pod hortki

Liście dostana i krokusy usychające zasłonią.
Pszczółka- ten bączek to co to?? Gucio??
Tusiala - jesteś bardzo miła... dziś odwiedziłam Twój bluszcz Veitchii... pączki już bliskie pęknięcia.... mówią, że sie trudno rozmnaża... jak na razie żyje.. aż mnie korci sprawdzić czy korzonki ma
Marek - zgubo jedna... piękne Ci się robi iryskowo... już pięknie, a będzie jeszcze bardziej

U mnie na razie kwitną 3 kolory.. i zdecydowanie jestem fanką tego ciemnoniebieskiego
Aneta - masz rację.. bo to, że coś potem się rozrośnie iryskom już nie przeszkadza, nawet dobrze, że zasłoni

I t u zaleta cebulowych.. nie ma problemu, że potem coś je będzie przygłuszać

Szukam miejsca na 3 rodzaje liliowców i 2 rodzaje irysów.. ile sie muszę poupominać, że to miejsce jest do niczego..bo tu będzie potem busz.. że to teraz tylko tak fajnie pusto wygląda.. robić miejsce.. wykosiłam łopatą wielką kępę tulipanów czarnych

I czort wie co jeszcze...
Aniu_g - teraz będzie więcej fotek a mniej słowa beblanego.. i mnie mniej na forum, bo zaczyna sie ogród.. a wiec czasu mniej.. a i dziewczyny mniej będą beblać , a więcej fotek wrzucać.. bo zima to taki głupi czas..ogłupiający
Ewa - odmachuje.... widzisz???
Mirka - niech rosną zdrowo.. ku chwale ogrodniczek

Moje idą na razie w liście
Bogusia - dzięki za wizytę.. ja do Ciebie wpadam anonimowo najczęściej.. bo jesteś kopalnią wiedzy o nasionkach.. chyba u Ciebie przeczytałam że werbenę nakryć, bo lubi ciepło.. nakryłam i po dwóch dniach zaczęła wschodzić

A tak miesiąc się kisiła....
Wadero - do Ciebie sie wybieram już od ho, ho, ho.. i do Ani An Tre.. i do Zbysia.. i do... zdecydowanie za dużo tu fajnych ludzi i fajnych ogrodów ...