Donosze ze moja igla Kleopatry wreszcie ruszyla...cos dlugo sie namyslala...Dzisiaj sie otworzyla i juz widac ,,cos zielonego´´ Jak wyglada Twoja, masz moze fote?
Agata, dziękuję za komplementy... fajnie, że mój styl sie komuś podoba Znaczy, że nie jest tak źle ze mną
Obiecane fotki z lotu ptaka.. czyli ogród bez tajemnic... żadne mecyje.. tylko naćpane jedno na drugie ..
Kałuża ze skalniakiem.. z góry wszytko wydaje sie płaskie
Basiu nie masz wyjścia mus przyjechać.. będziemy sie pochylać nad każdą roślinką..
Taki samotny tulipan, było ich więcej, ale po rewolucji wyleciały.. i taki się został.. i fajni wygląda..
Wychodząc z takeigo założenia na bylinówce sadzę wielkością.. i to jedyne kryterium.... ale staram się różowego z żółtym jednak nie łączyć za bardzo
A na żywo.. zawsze zapraszam
Wsiowa rabata.. już nieaktualna.. są zmiany.. ale z powodu deszczu rozwalone i porzucone..
Pszczółka, to moje bylinowe królestwo zwane wsiową.. zaraz wrzucę kolejna bylin=ówkę, a rezta to są byliny u i tam... za oczkiem też jest rabata w sporej części bylinowa.. Jak nie było szklarni to rabata o długości 30 metrów robiła wrażanie, a teraz 20m nawet nie ma