Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

barbara_kraj... 23:40, 23 kwi 2014

Aniu, trzeba czasu aby 'spenetrować' Twój ogród. Nad każdą rabatą, każdym nasadzeniem i każdym zakątkiem zatrzymać się by trzeba, poanalizować, a przede wszystkim pozachwycać!
Mala_Mi 23:40, 23 kwi 2014

Trzmieliny już kupiłam rok temu wiosną... ale posadziłam razem z bukszpanem w kształcie walca i mi się nie podobało, wiec nie pokazywałam..
To nie inwersa.. to Świerk kaukaski Aureospicata.. kupiłam jako drzewko bożonarodzeniowe 2 lata temu do biura (mały był).. i poszedł do ogrodu.... za kilka lat wyprze z tego miejsca byliny... a na razie ma do towarzystwa żurawki
AgnieszkaW 23:43, 23 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Trzmieliny już kupiłam rok temu wiosną... ale posadziłam razem z bukszpanem w kształcie walca i mi się nie podobało, wiec nie pokazywałam..
To nie inwersa.. to Świerk kaukaski Aureospicata.. kupiłam jako drzewko bożonarodzeniowe 2 lata temu do biura (mały był).. i poszedł do ogrodu.... za kilka lat wyprze z tego miejsca byliny... a na razie ma do towarzystwa żurawki

No to teraz wszystko jasne Dobranoc Aniu
Mala_Mi 23:44, 23 kwi 2014

Macham wszystkim.... i uciekam do spania
Jutro może z lotu ptaka pokaże ogród. i będzie dzień na bieganie u was... w końcu gdzieś te chciejstwa muszę oglądać Szkółki mijam dużym łukiem

Cuning w pąkach i fiołek do towarzystwa.. dobranoc.. kolorowych snów.
agatanowa 23:49, 23 kwi 2014

Ania, dzieki za poduchy fiołkowe. W skali, obok drzew, widać ich rozmiar.
A za spacer ma szybko też bardzo dziękuję: wspaniały trawnik, ogród zachwyca rożnorodnoscią i cikawymi zaułkami, kamienie i skałki - boskie, wynoszą ogród w górę, w poziomie, tworzą dodatkowy wymiar, zaś strefa praktyczna już kryje w sobie zapowiedź konsumpcyjną
Rench 23:53, 23 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Robota głupiego lubi

I fiołki.. po co mi ich metr kwadratowy?? Ale jakos je lubię... rosna w piękne kępy, bo inne to tak sie sieja i rosną byle jak.. a te w takei super okrągłe kępy, jak formowane. Ale i tak sporo wyrzuciłam...

Dostałam fiołki żółte i w kropeczki, jak mi podrosną to ci dam do kolekcji
Madzenka 06:50, 24 kwi 2014

Dałam się skatować, masochistka jakaś jestem, bo mi w czasie tego katowania bardzo przyjemnie było. Po wczorajszym dniu Twój i Bogdzi wątek nadrobić to nie lada sztuka....

Anek czy twoje żółte tulipany double rosną w tym samym mijescu kolejny rok czy świeźo sadzone? Bo moje wykopane i posadzone w nowym miejscu niemal nie zakwitły... Mial być szał ciał pomarańczowo żółty a jest doopa przy kuchni....

Buziaki

Ps. "Moje" tulipany w donicach boskie
Borbetka 08:40, 24 kwi 2014

150 postów, to już nie na mnie .
Kindzia 08:50, 24 kwi 2014

Matko i córko!!! Jakie piękne te różowe pełne tulipki z niezapominajkami w donicach...katalogowe zdjęcie masz, na konkurs się nadaje!
Te ostatnie tulipany też piękne, ale tamto zestawienie takie romantyczne
Hogata 09:35, 24 kwi 2014

A ja lubię jak dużo stonek u Ciebie, to znaczy że fotki som... Pismo obrazowe zawsze warto zobaczyć, jak nie można na zywo to chociaz wirtualnie.

A i mi wszystkie połączenia kolorystyczne pasują, bo kwiaty są piekne