Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 12:35, 11 maj 2014

bociek napisał(a)
Nie no Anek, musze w te pedy orliki zamawiac. Jarzebiny nie posadze, ale orliki tak

A tu wrzucam fotke tojesci od Ciebie. Zobacz jak sobie radzi u mnie Z serca dana z sercem przyjeta to nie grymasi

Piekne te Twoje fioletowe grona Wszystko u Ciebie kipi wprost.

A co do gotowania, nie przejmuj sie, jak chcesz to zrobimy pospolite ruszenie i Ci wszystko przyrzadzimy a Ty tylko pomieszasz w garach na wizji

Wiem, że zawsze mogę na Was liczyć
A to foto z 2012 roku.. też fociłam tłuste bzyczki na tych orlikach
Mala_Mi 12:40, 11 maj 2014

Bea napisał(a)
Nie wiem ,

może słodziakowy????

Beata... sorki.... pomyliłam Ciebie z Beatą z Pomorza .. dwie zmieniacie awatarki. .a ja próbuję na szybko każdemu odpowiedzieć.. ot cała ja.. zakręcona....
Ale swojego słodziaka możesz dać To już nie pomylę Podrap Yorka za uszkiem.... bo chyba o tym słodziaku piszesz I sorki za pomyłkę.... co nie zmienia faktu, że zmieniasz też awatarki

Na przeprosiny dam Ci fotkę ekipy, która idzie w busz coś kręcić Bo znalazłam jesz cze taką

Mala_Mi 12:48, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ania skoro piszesz, że pełne orliki się rozsiewają to chyba je polubię. Bo przecież marne 3 sztuki to nie łan... A chciałabym niebieski łan....
Czy ty masz klona shirasawa? Bo sobie takiego kupiłam.... I nie wiem czy da radę.... Szybko rośnie?

I jeszcze miałam w rękach orange dream ale odłożyłam.... Może kupić? Tani był a na zdjęciach jest piękny...

Rozsiewają się.. tylko nie grzeb wiosną w ziemi za bardzo.
To pod azaliami siewki werbeny i orlik.. wszytko do usunięcia.. lub do przesadzenia lub do rozdania.. mam tego dużo.. i muszę wypielić.. i tu orlików nie ma.. a sie wysiał

Tu udało sie przemycić siewkom przed pieleniem pod dzwonkiem poszarskiego.. a piele dokładnie by mi nie zagłuszały sie potem rośliny...

A tu cwaniaczki uchroniły sie przed pieleniem w kamykach na macie!!!!!! i pod kamieniami..... jak za dużo nie grzebiesz w ziemi w celu zruszania (a tego nie robisz bo masz korę jak i ja)... wiec tylko dobrze patrz gdzie sie schowały skubane
Mala_Mi 12:50, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czy ty masz klona shirasawa? Bo sobie takiego kupiłam.... I nie wiem czy da radę.... Szybko rośnie?

I jeszcze miałam w rękach orange dream ale odłożyłam.... Może kupić? Tani był a na zdjęciach jest piękny...

klona shirasawa - kupiłam w tym roku.. będziemy testować.. mój wylądował na podwyższonej rabacie.

orange dream - kupiłam (bo to chyba był on lub coś podobnego) .. i padł
Mala_Mi 13:04, 11 maj 2014

Krys napisał(a)
Aniu pozdrawiam niedzielnie,jestem na bieżąco a uśmiechy Muminka i babci bezcenne

Krysiu pozdrawiam Może niedługo u Bogdzi sie spotkamy

A tym czasem moje mikro rododendronowego u mnie

azalia Ledikanense rok temu w 2013 (sadzona w 2012)

a to w tym roku Ile urosły widać po kamieniach Oj cieszą takei porównania

Bea 13:06, 11 maj 2014

Aniu, nic się nie stało.

Beta, bardzo sympatyczna i "uśmiechnięta" osoba, którą pozdrawiam również.

Mala_Mi 13:12, 11 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Aniaaaaaaa! I zrob jeszcze fotooooo kloooonika !!!! Pliiiisssss No jak juz jestes na ogrodzie....to tak wiesz...przy okazji...

Prośba była jak latałam po ogrodzie, wiec patrz z czym sie zmagam.. gorzej niż z chwastami...
Co sie u mnie wysiewa..... werbena, orliki, jeżówka, naparstnica, firletka, ostrogowiec, liatra i fiołki (koszmarnie)... i tyle mi przychodzi do głowy

I tak to wygląda, wszytko do wypielenia... i to koniecznie.. to wszytko ma rangę chwastów

Werbeny tak wyglądają

Naparstnice

Dzwonki poszarskiego

Jeżówki orliki i czort wie co jeszcze

Kasiek 13:13, 11 maj 2014

No dobra...paczam na to co jest
P.s a klonika i tak mi jeszcze pokazesz
leon60 13:14, 11 maj 2014

Ale siewek wow jak będziesz wywalać jeżówki to chętnie przygarnę
Mala_Mi 13:16, 11 maj 2014

Bea napisał(a)
Aniu, nic się nie stało.

Beta, bardzo sympatyczna i "uśmiechnięta" osoba, którą pozdrawiam również.

Jedna literka a tyle zamieszania.... pozdrawiam dwie uśmiechnięte Beaty i lecę pokaz moich chwastów... to fragmenty, a nie cały ogród..
Zapomniałam o rozwarach.. też sieją sie na grandę.. i te trzeba pielić koniecznie, bo maja potem bardzo wielgaśny korzeń.... ogromny.... głęboki i szeroki, nie do wydarcia. Na bylinowej w tym roku kopałam, to oczy mi z orbit wylazły.

I zapomniałam o kocimiętce... ta też jest wszędzie..