Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 21:49, 03 cze 2014

Jezu dziewczyny ja zawału dostałam... Muszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem....
agata19762 21:58, 03 cze 2014

Ania szalejesz z tymi zakupami
i gdzie TY to upchniesz kobieto ???

wiesz ....ja też tak mam ...do mnie roślinki też wołają ...

kup mnie kup ......

hanka_andrus 22:06, 03 cze 2014

A propos astrów płożących: informuję,że żyją i rozrastają się,chociaż po zimie nie bardzo je widziałam, krokusowe liście je przykryły. Ale teraz liście już uschły asterek się pokazał. A zastanawiałam się co to za cudo tam mi między krokusami się chowa. Ach ta skleroza. Jeżówki szykują się do kwitnienia, ale niestety zimno je wstrzymuje.
Tyle wieści z poligonu.
Pozdrawiam
malgorzata_s... 22:13, 03 cze 2014

Ania cudne zakupy Jak ja się cieszę że u nas nie ma takiego wyboru roślin, musiałabym kredyt hipoteczny wziąć aby wszystko móc mieć
Sprawozdanie:
Życzyłam dzisiaj Asi miłego dzionka a mój tablet dzionek przerobił na członek.Nim poprawiłam już było cytowane Wszyscy się ubawili a ja już nie wiem dlaczego tablet mnie w takie sytuacje wpędza Wczoraj mrówki zamienił na krówki i Marysia szukała krów na rabacie
Pokazałam widoki okienne i już prawie 1000 u mnie Buziam.
Margarete 22:27, 03 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ania cudne zakupy Jak ja się cieszę że u nas nie ma takiego wyboru roślin, musiałabym kredyt hipoteczny wziąć aby wszystko móc mieć
Sprawozdanie:
Życzyłam dzisiaj Asi miłego dzionka a mój tablet dzionek przerobił na członek.Nim poprawiłam już było cytowane Wszyscy się ubawili a ja już nie wiem dlaczego tablet mnie w takie sytuacje wpędza Wczoraj mrówki zamienił na krówki i Marysia szukała krów na rabacie
Pokazałam widoki okienne i już prawie 1000 u mnie Buziam.

.......te wasze wpisy to lepsze niż kabareton w TV, ale sie usmiałam ........
Margarete 22:32, 03 cze 2014

Ania - zakupy fajne, rozumiem twoje dylematy....ja tez mam ten problem, na tarasie aktualnie stoja rosliny w doniczch kupione ostatnio w OBI (pojechałam tam na moment, tylko po podpory do hortek...) a trawki wołały do mnie : kup mnie, kup mnie......i kupiłam. Potem takie bidulki - astry bylinowe rózowo-czerwone co to kwitna od sierpnia do listopada były przecenione na 6 zł .....pomysłałam że akurat na brzeg mojej rabaty z liliowcami i jeżówkami by pasowały..........kupiłam....itd itp....
A teraz zachodzę w głowe gdzie to posadzę, chyba znów odkopę kawałek darni i zmniejsze trawnik...........
Bogdzia 23:10, 03 cze 2014

Rano pisałas ze z papierami urzędowymi bedziesz biegac a wieczorem zakupy pokazujesz.Ja Cię rozumiem i nie bede pisac że papiery urzędowe ważniejsze od kwiatków o wszyscy wiemy ze jednak kwiatki wazniejsze. U mnie jest pytanie do Ciebie jakbys znalazła chwile.
Luki 23:20, 03 cze 2014

Aniu i jak my mamy Cię nie rozumieć... w piątek wybieram się na targi i już się boje tego roślinnego lamentu
agatanowa 23:25, 03 cze 2014

Zakupy bomba! A bodziszki granatowiaste cudne
nie miej wyrzutów zadnych, bo ładne wszystko, oby dobrze rosło
MarekW 23:36, 03 cze 2014

Moja recepta na takie dylematy to nie jeździć do szkółek ale niestety jest internet hahaha i tam ulegam czasem - tak jak ostatnio