Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Urszulla 14:46, 17 lip 2014

Pozdrawiam..też na szybko
Mala_Mi 16:10, 17 lip 2014

Kto drogi skraca do domu nie wraca.... na szczęście nieletni umieją obslugiwac traktor i maja wakacje. Za 5 minut przyszła burza i nawet traktor by nas nie sholowal do cywilizacji. Kocham wakacje. I niewazne ze z innych powodow.

Robię edit bo z telefonu literówki wyszły straszne....
Już jestem w domu... i więcej nie jeżdżę na skróty... dobrze, że miał kto nas wyciągnąć z tych kolein zalanych wodą... U nas glina, wiec koła od razu tracą przyczepność..
Nadciągała burza.. już byśmy tą drogą po mokrym nie cofnęli.. auto zostało by w lesie na kilka pogodnych dni.. a my piechotka ..

Ot i tak to dziś zmarnowałam dzień...
eliza3 18:15, 17 lip 2014

Ostatnio zauważyłam, że większość nieczasowa
Ja dzisiaj postanowiłam odwiedzić moje ulubione ogrody i pozdrowić moje ulubione ogrodniczki i chociaż przez chwilę zobaczyć co u Was w ogrodzie i na rabatkach
U Ciebie jak zwykle pięknie.

malkul 18:31, 17 lip 2014

Aniu Ty czosnków nie wycinasz? zakochaalś się?
Mala_Mi 19:23, 17 lip 2014

Agnieszka W - Majka nie umówiona, ale wydzwaniać nie będę, jak nie chcą przyjechać wtedy kiedy kwitnie dużo i jest ładnie to ich problem... a nie mój.

Jagoda - bo ogrody maja też swoje życie.. ale żurawkom kwiatostany już wyłamałam... bo przekwitły, a przy okazji złapałam opuchlaka... grrr... ale chyba wyparzyłam wrotycz... muszę podjechać jeszcze raz w to samo miejsce.. i upewnić sie czy oby to na pewno.

Kasya - jak im dasz rosnąć i wiosną nie wypielisz to takie będą. I to szybko.

Krysiu - na PW

Ula - na szybko odpowiadam, bo mi jabłka sie rozgotowują.. pozbierałam spady i coś z nich robię.. jeszcze nie wiem co.. może dżem z wiśniami.. nigdy nie

Eliza - bo to sezon jak nie na ogrodniczkowanie, to przetwory a i nastał sezon urlopowy.. wiec każdy nieczasowy ... ulubionych wątków dużo .. a czasu mało...

Malkul - czosnki wycinam jak się robią brzydkie.. teraz po deszczach zbrzydły, ale jeszcze 3 dni temu były śliczne
elzbieta_g 19:26, 17 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aniu tak szybciorkiem... ta brązowa trawka to jak się zwie i czy przezimuje u mnie
Kasial 19:45, 17 lip 2014

Witaj Mała_Mi.
Wróciłam do rzeczywistości i zamierzam nadrobić zaległości w Twoim wątku, będzie tego z 500 stron
Pozdrawiam serdecznie
agata19762 22:10, 17 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

Aniu tak szybciorkiem... ta brązowa trawka to jak się zwie i czy przezimuje u mnie

Aniu zaglądam do Ciebie codziennie...też brakuje mi czasu na wszystko...
duuuuużo siedzę w kuchni, przy słoikach na zimę ...

Elu odpowiem za Anię w sprawie trawy ...
nazwy nie pamiętam, podobno nie zimuje,
ja mam ją trzeci rok i daje radę
Mathildis 22:22, 17 lip 2014

Przygody z koleinami nie zazdroszczę... ale tej pięknej krokosomii tak - muszę poczytac co ona lubi ...
Jak znajdziesz chwilkę wskocz na glosowanie
ane3ka 22:25, 17 lip 2014

Witaj Aniu.
Chyba teraz już jestem we właściwym miejscu, bo wątek dot. spotkania, to nie do końca to, o co mi chodziło.
Zapisuję sobie Twój uroczy ogród ku pamieci, by móc Cię odwiedzać.