Aniu jak ja uwielbiam do ciebie zaglądać Teraz jeszcze bardziej jak wiem co i gdzieNo i tyle zawsze się można nauczyć bo wszystko opisane nazwami i opisane co i jak Dzięki Anek
Inny jałowiec też obciosany i skrócony I tuje od strony sąsiadki.. wyrąbane przejście w końcu.. ale fota brak.. bo deszcz nie pozwala na wchodzenie za krzaki...
Proszę jaki smukły sie zrobił... poszedł by jeszcze niżej, ale już rude wyłaziło ..
Foto dzisiejsze w deszczu i słabym aparatem.. dobrego szkoda na deszcz wyciągać .. jedne i drugie sie sieją, zwłaszcza te wysokie.. Na pierwszym planie niskie.. tez nie taki małe..
Julka rozwary rosna wszędzie... na skalniaku i na rabacie gliniastej też , najlepiej jak mają trochę słoneczka.. Ważne by wiosną nie uskodzić bo bardzo póxno startują. Na skalniaku robią co chcą wiec nie uważam, ale na rabacie mam oznaczone kamieniami gdzie są..
Edit.... hortka była cięta i to dość mocno.. ale ona ma już 5 lat Chociaż te 2 latki też osiągnęły niezły rozmiar.. brakuje im tylko gęstości..
A teraz uciekam do prasowania.. bo ostanio trochę poślizgałam sie na desce.. i odeszła ochota.... wyciepałam deskę na środek pokoju by wnerwiała.. może sie sprężę..
Jutro wypad w delegację, wiec wątek będzie stał w spokoju