Mala_Mi
21:02, 25 wrz 2014

Jeżówki i naparstnice najlepiej wiosną. Teraz je zostaw gdzie są

Siewki będziesz mieć niestety dopiero w 2016 .. zakwitną 2017.. ależ plan na pięciolatkę

Z winobluszczem muszę popatrzeć na ile go obciachałam, a co sie uda jeszcze odzyskać.. wyłązi na parking i muszę go ciąć

I nie za nic, a z a fotki tego co tak ładnie u Ciebie rośnie.. naprawdę miło widzieć, że nie musiałam wyrzucić, a roślinki maja drugi dom.. Niestety ogród rośnie i sie nei mieści w ramach.. i są dwa wyjścia, albo zasilić kompost, albo oddać w dobre ręce.
Wszyscy pokazują zmiany... wiec ja też.. w 2012, w czerwcu powstała rabata z różanecznikami.. wolne miesza obsadziłam tulipanami, bylinami..
W 2013.. było skromnie, ale już fajnie, duże rodonki widoczne, a małych prawie nie widać..
W tym roku... wykopałam prawi wszystkie byliny, tulipany zarosły, w przyszłym roku chyba rodonki będę przesadzać, bo sie nei mieszczą .. a mówiłam, że u mnie rodony nie rosną, rosna ,jak sie posadzi wg recepty Bogdzi.
Dwa lata i taki szok... różaneczniki z malutkich sadzonek 25 cm.. urosły od 2 do 3 razy tyle