Madżen - ja dziś przesadziłam 4 żurawki i łapki zgrabiały.. to nie moje temperatury, muszę sie oswoić
Aniu MOnte - zapachu nie ma bo i ani listka już nie ma.... skanuję ogród gdzie będzie więcej cienia... mus jednak przesadzić. Tylko gdzie?????????
Margarete - dziś po królowej/ królu śmieciuchowym znów było szorowanie tarasu.. porażka. I garnek też szoruję, wczorajsze przetwory jakimś cudem sie przypaliły.. a stałam cały czas obok

A taki porządny garnek do zlewania wody do podlewania storczyków.. dalej szoruję... storczyki zamoczone z innego garnka..
Agania - temperatury więcej na plus mi życz, bo zamarzam..... jestem ciepłolubna.. klimatyzuję się do nowych temperatur... znów pół roku zimna.... nie lubię jesieni bo oznacza zimno.. nic tego nie zmieni, nawet te kolory na drzewach... co to będą.. jak nic będzie przymrozek ..
Agnieszka -wiem, że Ty dosłownie.. tyś harpagan nie kobita... zawsze podziw.. nawet jak poglądy czasami inne, to i tak podziwami. Szacunek u mnie masz zawsze
Anita - mówią, że niedziela pogodna.. i tak ma być .. bo lepiej jechać jak nie pada.. ponad 10 godzin kierowania autem w dobę.. to lepiej po suchym

Zaklinaj pogodę ..... datków na tacę już nie musisz dawać
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.