Aniu, gratulujemy!!!
Jeden mankament, że za krótko. Wszystko super, a do poprawienia zawsze się coś znajdzie, nawet jak już poprawione. Wisterię powinni pokazać, lilie babcine też. Sama widzisz, że Twój ogród potrzebuje czasu dłuższego niż norma przewiduje. Pozdrawiamy serdecznie.
Ania, Kazek, Muminek - wielkie GRATULACJE!!!
Jesteś niesamowita !!!!!!!!wszytkie roślinki pamiętasz ! ogrom pracy wykonaliście ,ale efekt zapiera dech!!!
Aniu wypadłaś bardzo naturalnie i prawdziwie z przyjemności obejrzeliśmy całą rodzina odcinek i bardzo się ciesze,że Cię poznałam
Aniu tak jak większość program oglądałam w piżamce i z kawką i oczywiście był za krótki Twój ogród powinni pokazać w podwójnej dawce czasowejjako miłośniczka futrzaków czekałam na Eweresta
Gratuluję takiego raju w najbliższym otoczeniu!!!
Aniu, program obejrzany było cudnie
i chyba to dobry moment i miejsce, by podziękować Ci
za wszystkie rady, których nikomu nie odmawiasz,
pomoc techniczną,
za fotki,
aleje,
fiordy,
przenosiny z flanki na flankę,
dowcip i humor,
wykładanie kawy na ławę,
spotkania,
sadzonki,
pierwszy kieł i krok,
piękno miłości do piesa,
radości i smutki, które są także naszym udziałem...
dziękuję błękitem
Aniu, obejrzałam ajakże.....bardzo mi się podobało.....nie przejmuj się niedociagnięciami, ten ogród to przecież Twoja miłość i dlatego boli Ciebie niefachowość realizatorów....nic to.....dla nas Twoja energia, która widoczna jest w rabatkach , są cenniejsze
Pozdrawiam
Aniu odc.super pomimo, że jak piszesz nie pokazali to co powinni dla mnie było bardzo miło zobaczyć Was i pospacerować jeszcze raz po twoim pięknym ogrodzieten odc. to będzie bardzo przyjemna pamiątka dla Was
w trakcie programu córa zapytała,, gdzie ten duży piesek?'' szkoda , że zabrakło dla niego czasu ,,odcinkowego''