A ja się cieszę, że pierwszy wpis na forum jest u mnie
Teraz czekam na nowy wątek Będzie kiedyś??
Ot głupie pytanie.. musi być.. tu są sami miłośnicy ogrodów Tych wielkich i tych małych.. i bardzo małych.
I niepokazane zakątki do spacerowania... gdzie chodzę i ciągle coś innego odkrywam... piękno rzecz względna, ale u siebie sama siebie często zaskakuję tym co posadziłam i co urosło
Oj tak.. przed chwilą na spokojnie obejrzałam cały program... głos mam zachrypnięty.. denerwuje mnie... mogli coś z tym zrobić, wyciszyć..
Gdybym miała głos jak ZAZ..zachrypnięta Francuzka która świetnie śpiewa i szkoda, że u nas jest mało popularna.. mogę słuchać na okrągło Co prawda Edith Piaf też lubie... i też był taka Mała Mi
Fragment tekstu przytoczę, bo też mi jest bliski i lubiących muzykę zapraszam do posłuchania..
Mam dość waszych dobrych manier,
to za dużo dla mnie!
Ja jem rękami
i taka właśnie jestem!
Mówię otwarcie i jestem szczera
wybaczcie mi!
Kończę z hipokryzją,
ja rzucam to!
Mam dość napuszonych słów!
Patrzcie na mnie
nie chcę tych wszystkich waszych manier
i taka właśnie jestem.
(taka właśnie jestem)
papalapapapala
Refren:
Ja chcę miłości, radości, dobrego humoru, to nie wasze pieniądze uczynią mnie szczęliwą, chcę umrzeć z ręką na sercu papalapapapala idźmy razem, odkrywajmy mą wolność, zapomnijcie więc wszystkie wasze frazesy, witajcie w mej rzeczywistości!
A o przesadzaniu za pomocą drabiny napiszę w oddzielnym poście..
Dziękuję za jakże miłe odwiedziny w moim wątku i jeszcze bardziej za radosną, pełną barw i entuzjazmu wizytę w Twoim ogrodzie - na forum i w dzisiejszej Maji w ogrodzie. Nawet mój m. przeciwnik ogrodnictwa jako takiego, uznał że taki ogród to nawet ładny... Nawet ładny ? Piękny, bogaty, bujny, kolorowy, no po prostu ogród maniaczki ogrodowej tryskającej energią. Eh skąd Ty czerpiesz tyle energii...
Dziękuję za miły wpis.. pilnowałam się jak mogłam by nie machać jeszcze łapami i nie robić wiatraków Taka brzydka cecha charakteru.... typowe ADHD
Ale jak się podobało to i nich by te wiatraki były.. przynajmniej byłoby wesoło
Tej rabaci też nie było.. całą w rh, werbenie i jeżówkach .. dlatego więcej rabat nie planuję, bo i tak tego sporo Jak widać za dużo nie tylko do roboty dla mnie
Fotki dzisiejsze. Łamię same słowo pisane od kilku stron..
Aniu, Twój ogród podglądam od trzech lat na moim kochanym Ogrodowisku i jestem zauroczona wszystkim co posadziliście i z jaką czułością dbacie o faunę i florę. Uwielbiam Twój charakterek "Małej Mi"
wróciliśmy do domku i zdążyliśmy na 20.05, po emisji cofnęliśmy i obejrzeliśmy raz jeszcze
CUDOWNIE, szczególnie, że ogród widzieliśmy w przeddzień nagrania letniego.
wiem że masz niedosyt bo ja też mam, nie wiem dlaczego narzekałaś na tę rabatę z kichawcem, przecież ona naprawdę ładna jest.
A Twój głos? jest cudny, naturalny, energiczny i energetyczny jak Ty
buziaki z Łomży
Kochana... w ucho strzel eMusia.. ode mnie.. macie piękny ogród Bujny, kolorowy.. nic mu nie brakuje, dlatego przeczytałam wszytko u Ciebie Chociaż już się pilnuję by nie tworzyć nowych rabat i nie zaglądać na nowe wątki.... bo czasu już na wszytko brakuje.
Nowe wątki zostawiłam sobie na zimę Nie będzie norania w ogrodzie, będzie noranie po wirtualnych ogrodach
I ostatnia fotka , bo zapomniałam naładować baterii .. jak zwykle..