Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:30, 16 lis 2014

BETI13 napisał(a)
Aniu, Twój ogród podglądam od trzech lat na moim kochanym Ogrodowisku i jestem zauroczona wszystkim co posadziliście i z jaką czułością dbacie o faunę i florę. Uwielbiam Twój charakterek "Małej Mi"

Mała jędza ze mnie Na szczęście mała, a nie duża... ha, ha, ha...

Boziu... ja jędza, a Ty cierpliwa... 3 lata moich rewolucji.... to Ci napiszę, że ta kolorowa rabata w 60% została w ciągu ostatnich 2 tygodni wykopana i zakopana inaczej.... czyli prawa flanka na lewą flankę

I protestuję, bo mówiłam, że ja komponuję rabaty za pomocą łopaty i tego nie puścili ..... a to sama prawda.

Dziękuję za miły wpis Stawiają mnie one do pionu i przywracają mój normalny codzienny wewnętrzny spokój.

I kwiatek dla Ciebie.. jutro chyba będę wodować do garażu.... a na mrozy do kotłowni.. przejść nie ma wtedy jak... a ja szarpię w te i we wte.... że ja głupia piwniczki nie chciałam... dumam gdzie w ogrodzie ziemiankę zrobić

BETI13 21:46, 16 lis 2014

I te Twoje "z prawej flanki na lewą flankę" ulubione powiedzonko, nie tylko moje.Nie zmieniaj się,bo ja i chyba całe Ogrodowisko uwielbiamy Cię.
ZbigniewG 21:49, 16 lis 2014

Ania tłoczno tu jak na Krupówkach w ostatni weekend sierpnia, podrzucam "mała jędzo"na odstresowanie chwilę zadumy na Litworowym Stawem
przycupnij na kamyku i zapomnij o ogrodach

malgorzata_s... 21:59, 16 lis 2014

Anuś ja uważam że u ciebie to kilka programów nakręcić powinniNie pokazali wszystkich zakątków i wszystkich cudowności Co tydzień powinni być Tyle masz do przekazania i do pokazania że aż się wściekałam że jakieś dekoracje były zamiast dalej ogród Wszystkiego dla mnie za mało Ja też swojego głosu nie lubię Może dlatego że my siebie inaczej słyszymy Anuś było bardzo, bardzo naturalnie Całuski dla całej rodzinki
Mala_Mi 22:23, 16 lis 2014

A teraz wracam do wpisów moich stałych bywalców ... tych co się wpisują mniej lub więcej... Może do rana mi się uda

Zbyszek - jak na Krupówkach.. tylko ja Krupówek nie lubię, a forum kocham Ja mam Morskie Oko.. ale tego też już nie puścili.. bo do kamery nie powiem, że moje oczko jest zwane Kałużą I nie nazwałam Wsiowej - Wsiową .... .. Mała J ze mnie. A za Litworowy dziękuję .. kocham Taty, kocham skały wapienne i nic na to nie poradzę

Beti - nie ma takiej opcji.. Nie bojaj się.. stres przechodzi.. wracam na stare tory Zrelaksowałam się nad prawdziwym stawem.. dzięki Zbyszkowi

Ewkakonewka - już Ci pisali, ale masz super Nicka .. i dobrze (dla Ciebie), że tylko wirtualnie spacerowałaś, bo inaczej bym Cie zanudziła gadaniem gdzie co jest i co jeszcze bym przerzuciła ..

Hanuś - jest dobrze i dobrze... ale dobrze, że przeminęło z wiatrem...

Wilczyco - Twój ogród też bym zwiedziła wirtualnie... chyba mus gdzieś zakablować, że jest taki piękny ogród i ogrodniczka z pasją.. i jeszcze cudne fotki robi

Olaw - co się odwlecze to nie uciecze... ja też dopiero o 20 obejrzałam na spokojnie I żyję..

Krysiu - Wszystkich to nie pamiętam, bo niektóre nazwy są wymyślane złośliwe, a ja antytalent językowy... ale większość mam na pewno zapisaną Póki dysku nie wetnie, to mam... no właśnie miałam kopię zrobić po doświadczeniach Sebka..

Wiunia - może to raj nie jest, ale miło się wypada do ogrodu na spacerek I coś podłubać ... przy okazji spacerku.

Weronika - pierwsze emocje opadły i już jest OK.. na lilie, liliowce i floksy przyjechali o 1-2 tygodnie za późno... wcześniej do tego wszystkiego byłyby jeszcze wymienione gatunki.. lilii miałam ponad 90 gatunków, piszę miałam, bo coś łopatą ostatnio uszczupliłam.
Tej już nie ma.. a nazwy nie zapisałam.. buuu będę szukać co za jedna.. wysoka na 2 metry..

I specjalne wydanie programu.... z wisteriami, bo są dwie różne.. nie wiem czemu nie pokazali, akurat kwitły.. Dla Ciebie i innych symaptyków mojego misz-maszu

I Ludwiczek Lawin

Mala_Mi 22:31, 16 lis 2014

Ciociu Gosiu - ja jędza a Ty siostra .. prawdziwa siostra... zawsze z miłym słowem do każdego... od Ciebie nawet zastrzyki mogą być przyjemnością

Mariola - zdarza mi się zapomnieć języka w gębie... mało prawdopodobne, ale tak czasem bywa... i tak było po Twoim wpisie...
Dziękuje Twoim ulubionym Kolorem (moim też .. chociaż kocham wszystkie) le ten odcień niebieskiego mnie zawsze zachwyca

Ewkakonewka 22:43, 16 lis 2014

Uwielbiam ZAZ
Mala_Mi 22:45, 16 lis 2014

Aniu z kamiennego - już się nie przejmuję niedociągnięciami ani ekipy TV ani swoimi ... było minęło.... pierwszy szok za mną I za widzami ...ha, ha, ha..

Ela - Głodku mały.. trzeba wysunąć postulaty do TVN, że uprasza się o dłuższe odcinki.. szczególnie dla ogrodów z Forum Trochę ich ma być... już się nie mogę doczekać, nawet jak coś pokręcą.. i to wcale nie kamerą... pośpiech to zły doradca... Złote polskie przysłowia

Beti - szkoda, że Muminka nie było na trzecim nagraniu, fajna pamiątka.. widać jak dorasta... ale mieszkają młodzi oddzielnie i nie zawsze mogą być ..

Karola - do czasów forum wogle nie przywiązywałam uwagi do nazw.. dlatego sporo mam NN. Ważne było jakie stanowisko potrzebuje i jak wielkie rośnie.. ale przebywanie na forum zobowiązuje..

Łukasz - przyjedź w lipcu... najwięcej chabazi kwitnie.. chociaż ja lubię w ogrodzie wszystkie miesiące z wyjątkiem tej czwartej pory roku na Z... gdyby to trwało miesiąc to ok.. ale niestety, te na Z trwa pół roku.

Aniu Monte - filmiki, foty.. ok, ale bez dźwięku

Danusia - Fiordy też fajne.. ale i tak wolę Everesta Zresztą masz Kropkę, był Prezes.. wiesz jak to jest Taki członek rodziny na czterech łapach.

Mala_Mi 22:47, 16 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Uwielbiam ZAZ

Anita1978 23:01, 16 lis 2014

Dziękuję za zdjęcia psinka