Mala_Mi
10:44, 06 sty 2013

Bo nie lubię nuuuuuudy

Martek bo my obydwie lubimy kolorowo.. i na szczęście mój M się z czasem przekonał do ogrodu i moich kwiatuchów ..ale początkowo patrzył niezbyt przychylnie

Kasiu z pięknej Bawarii - tu nie ma do czego wzdychać.. ale napewno ADHD nas łączy..... u mnie więcej głupot niż ogrodów, ale by Danusia mnie nie prześcigała z forum muszę i roślinki pokazywać....

Mój ogród ma styl MÓJ i SIAMA SIAMA ....ale angielskie ogrody mi się chyba najbardziej podobają

Oj energia już nie ta...... a i waga ciągle do przodu...ale wiosną powinno spadać..... a wiek .. nie przesadzaj..też metryczkowo trochę już mam...... na szczęscie tylko w metryce..bo w głowie o połowę mniej

Czosnki upchaj w trawy, hosty, liliowce i gdzie się da..... dobrze jak w czymś rosną to nie widać zasychających liści

Dzięki Konstancji-Izabelo..... udało mi sie zrobić jak Wy....... i teraz w jednym poście odpowiadam wszystkim