Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 09:04, 10 sty 2013

Miłego dnia Aniu i pakuj już manatki na wyjazd.Fajnie tam będzie.Pozdrówka.
Mala_Mi 09:53, 10 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Więc kochani.. te jedyne solidne buty to typowego turysty... wszystkie pozostałe to taterników Taternik najczęściej chodzi po górach w sandałkach ......
Wiec nikt nie zgadł..a takich ciężkich buciorów to nawet nie mam....

jestem taternik

Nie da się ukryć.. obuwie odpowiednie........

A tak na poważnie... to faktycznie sandałki są najpopularniejsze ...ale każdy chodzi w czym mu wygodniej i do swoich preferencji, upodobań
dorkow0 10:43, 10 sty 2013

Witaj Aniu, przygotowania trwają na całego, to ja nie przeszkadzam, tylko dalej siedzę u Ciebie w ogrodzie... No teraz stoję i oglądam ten zakręcony szpic z Konwalnikami... Już myślę, jak by go tu wykorzystać u siebie, chyba, że masz coś przeciwko, to zrobię szpic w drugą stronę i już będzie inaczej...?
Milka 11:14, 10 sty 2013

Jak tam..pakujesz się?

o 12 w sobotę pod kamerą taniec!! Waligóra chyba doklei się do monitora!!
Mala_Mi 16:36, 10 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Aniu, przygotowania trwają na całego, to ja nie przeszkadzam, tylko dalej siedzę u Ciebie w ogrodzie... No teraz stoję i oglądam ten zakręcony szpic z Konwalnikami... Już myślę, jak by go tu wykorzystać u siebie, chyba, że masz coś przeciwko, to zrobię szpic w drugą stronę i już będzie inaczej...?

Jeszcze pracuję.. muszę co pilne zrobić, aby ten mój pseudobiznes zostawić sam sobie... ale ja się pakuję w 10min....zawsze... a potem myślę co zapomniałam......

Możesz Dorcia szpicka zrobić jakiego chcesz... poszukam jakiś fotek zbliżających... ale jak wróce... o ile wrócem...
Mala_Mi 16:40, 10 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Jak tam..pakujesz się?

Pasowało by mieć takie prepitety jak na meczach w amerykańskich filmach ..takie czilriderki...... ale byłby odjazd..jakbyśmy tak wystąpiły........ Boziuuuuuu czujem się jak za starych dobrych czasów..szaleństwo w czynach.. szaleństwo w oczach i życie pełną gębą......... Damy czadu..... trza jaka choreografię opatentować...... chyba zapodam pomysł Ani na drogę niech obmyśla jakie sekwencje tańca..... ...... Właśnie opróżniam aparat foto by było gdzie cykać zdjęcia ....
Milka 16:45, 10 sty 2013

zaraziłam się tym szaleństwem, od razu wszystkie rajdy w głowie i wspinaczki i naprawdę szaleństwo...niech Ania myśli, damy czadu...i od pracy intelektualnie odpocznę, bo mnie juz wnerwia też!!
laptop bierzesz? i ręcznik dla Gabrysi!!
to juz jutro!!! zakupy muszę zrobić i gulasz węgierski nawarzyć
Bogdzia 16:48, 10 sty 2013

asc napisał(a)

Jak tam..pakujesz się?

Pasowało by mieć takie prepitety jak na meczach w amerykańskich filmach ..takie czilriderki...... ale byłby odjazd..jakbyśmy tak wystąpiły........ Boziuuuuuu czujem się jak za starych dobrych czasów..szaleństwo w czynach.. szaleństwo w oczach i życie pełną gębą......... Damy czadu..... trza jaka choreografię opatentować...... chyba zapodam pomysł Ani na drogę niech obmyśla jakie sekwencje tańca..... ...... Właśnie opróżniam aparat foto by było gdzie cykać zdjęcia ....

widzę ze jesteś w pełnej formie i ,,szaleństwo w czynach i szaleństwo w oczach"(Twoich) dobrze dla nas wróży. Będzie na co popatrzec.Tylko przy tych cytrynówkach i innych nie zapomnijcie o aparatach.
Mala_Mi 17:00, 10 sty 2013

Pszczółka mnie ukatrupi...ale jadę bez niczego.. nawet cytrynófki nie mam..nie zdążyłam zrobić..... nic nie zdążyłam...... oooo jeszcze podpiąć aparat...... 7 godzin do wyjazdu..a ja jeszcze w rozsypce.. pracuje.. grrrrrrr
zbigniew_gazda 17:06, 10 sty 2013

W sobotę o 12 tańczycie przed kamerką !!! Może przed tą koło karczmy (jest tam dziura w ziemi wykopana) . Zauważyłem że lepiej chodzi . Pozdrawiam i obgryzam pazury.