Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 17:22, 10 sty 2013

asc napisał(a)
Pszczółka mnie ukatrupi...ale jadę bez niczego.. nawet cytrynófki nie mam..nie zdążyłam zrobić..... nic nie zdążyłam...... oooo jeszcze podpiąć aparat...... 7 godzin do wyjazdu..a ja jeszcze w rozsypce.. pracuje.. grrrrrrr

Jakbyś przypadkiem znów jechała przez Łódz to mam wisniówkę swojej (i nie swojej )roboty ale i co innego też by sie znalazło.
Rench 18:03, 10 sty 2013

asc napisał(a)

Jak tam..pakujesz się?

o 12 w sobotę pod kamerą taniec!! Waligóra chyba doklei się do monitora!!

Pasowało by mieć takie prepitety jak na meczach w amerykańskich filmach ..takie czilriderki...... ale byłby odjazd..jakbyśmy tak wystąpiły........ Boziuuuuuu czujem się jak za starych dobrych czasów..szaleństwo w czynach.. szaleństwo w oczach i życie pełną gębą......... Damy czadu..... trza jaka choreografię opatentować...... chyba zapodam pomysł Ani na drogę niech obmyśla jakie sekwencje tańca..... ...... Właśnie opróżniam aparat foto by było gdzie cykać zdjęcia ....

Będzie się działo,oj będzie
Sebek 18:23, 10 sty 2013

Ojjjj mocno zjazdowe klimaty tutaj panują Kilkadziesiąt godzin i będziecie robić szuuuu

Wymyśliłyście taniec? Jak nie to polecam nossę - to chyba zna każdy No i koniecznie napiszcie gdzie ta kamera na której mamy Was wypatrywać
Mala_Mi 18:51, 10 sty 2013

Zbysiu naczaimy która kamerka lepsza..zadzwonię i się zapytam czy to ta ???? I czy nas dobre widać ???
Bogdziu...do Łodzi to Izie było bliżej...trza była ją puścić przez Łódź... a może lepiej i nie... bo właśnie mam potwierdzony pierwszy sukces.. Iza nie zbojałą się i jedzie..... IZA NARCIARKOM JUZ PEŁNĄ GĘBĄ to stało się faktem.... ... jest już w pół drogi... do mnie ... o ile jedzie dobrym autobusem
A wiadomość zła..... zapomniała reklamówki... a co tam było nie napiszę......... oj, oj, oj.........
Renatko- mam nadzieję, że będzie się działo... i Sebuś.. nie za kilkadziesiąt godzin...a za kilkanaście..... my już plan nowy mamy...... hi, hi, hi..... a tyś spękał............ będziesz żałował....
Rench 19:00, 10 sty 2013

Ja proponuję to na układ przed kamerką

Gangnam Style

bociek 19:11, 10 sty 2013

Baw sie dobrze Ania, pamietaj o obietnicy i podaj mi adres i czas, zebym mogla te krechy podziwiac!!!!
eliza3 20:39, 10 sty 2013

Rench napisał(a)

Gangnam Style

Dobre, jestem za...
Sebek 20:43, 10 sty 2013

eliza3 napisał(a)

Gangnam Style

Dobre, jestem za...

Ja też!!!! Łoooopaaaaaa

Anek...ja już żałuję, że nie jadę - no ale trudno - kiedyś przyjadę
monteverde 20:44, 10 sty 2013

Dobre, dobre, hehehe
Bogdzia 20:47, 10 sty 2013

asc napisał(a)
Zbysiu naczaimy która kamerka lepsza..zadzwonię i się zapytam czy to ta ???? I czy nas dobre widać ???
Bogdziu...do Łodzi to Izie było bliżej...trza była ją puścić przez Łódź... a może lepiej i nie... bo właśnie mam potwierdzony pierwszy sukces.. Iza nie zbojałą się i jedzie..... IZA NARCIARKOM JUZ PEŁNĄ GĘBĄ to stało się faktem.... ... jest już w pół drogi... do mnie ... o ile jedzie dobrym autobusem
A wiadomość zła..... zapomniała reklamówki... a co tam było nie napiszę......... oj, oj, oj.........
Renatko- mam nadzieję, że będzie się działo... i Sebuś.. nie za kilkadziesiąt godzin...a za kilkanaście..... my już plan nowy mamy...... hi, hi, hi..... a tyś spękał............ będziesz żałował....

Może jedzie jednak dobrym autobusem bo pewnie bardzo jej zależy na świetnej zabawie jaka Was czeka.Wszystkiego dobrego.