Twój jedyny egzemplarz jest piękny.. i nawet nie mam o takim kolorze... Jak powtórzył kwitnienie to już będzie powtarzał Nie ścinaj tylko patyków, chyba że schną to to co uschnięte
A ja jeszcze w dzień miałam biżuterię, ale jutro już jej nie będzie... idzie chlapa-ciapa... foto wszystkie z okna, bo wychodzić się nie chciało...
Oglądaj tylko wizytówkę..bo inaczej śmierć zagryzie... na bieżąco nie da się już nadążyć, a co dopiero do tyłu.... Uwielbiam różnorodność, nie lubię nudy.... i stąd jest jak jest... tworzę swój styl Wielcy też się w twórczości wyłamywali...nie byli rozumiani, a potem okazywało się, że są geniuszami..... szkoda, że pośmiertnie..ale lepiej pózno niż wcale
Bogdzia i Renatka.... zima ma być zimą, bo tak mamy zaprogramowane rośliny w ogrodzie ... mi też się marzy już wiosna..ba marzy mi się już lato Bo ja kocham ciepełko..... ale kocham mój ogród i nie chcę by go szlag trafił z powodu anomalii klimatycznych... Dla Polski średnia temperatura miesiąca stycznia -3.3 °C ,a lutego -2.1 °C ... i te -2 by mi bardzo pasiło.
Lepsze -5 niż + 5... bardziej zimno przy +5..bo wilgoć większa, a na ulicach błoto.... i będę się tego trzymać..... bo w marcu już potrafi być +15..a to już od biedy może być
Jest ich coraz mniej..... a są ładne i wesołe... od rana już słyszę ich ćwir, ćwir pod oknami
Stwierdziłam, że są to dość pospolite ptaki u mnie ,wiec nie mam ich zdjęć (tak jak i pospolitych kwiatków..bo po co takie coś fotografować)..
Dziś osobiście bawiłam się w fotografa... i polowałam a że leń i zmarzlak jestem, to polowałam z za okna