Mala_Mi
09:20, 28 lut 2013

Wyrób szkła, ani poliwęglanu nie jest i nie będzie eko.. jak i eko nie będzie wiele innych rzeczy.... nawet jeżeli na tym jest taki napis.
Bo aby być eko..trzeba na golasa udać się do lasu i jeść korzonki, ziemie uprawiać kawałkiem kija i kamienia.
Panele na energię słoneczną montowane na dachach... jaki zachwyt, takie ekologiczne..tylko nikt się nie zastanawia , że tam są akumulatory, które się zużywają ..a wytworzenie nowych i utylizacja starych nie ma już nic wspólnego z ekologią

Natomiast płyty poliwęglanowe maja certyfikat ITB, co sprawia, że są bezpieczne i dopuszczone do stosowania

A tu jest duże pole do dyskusji.. bo Ci wszyscy to najczęściej tylko gadają..... to jak miłośnicy i obrońcy zwierząt... mięsa nie jedzą, futra nie noszą, ale skórzane buciki na nogach mają i skórzaną torebkę i portfel..

A co do węgla to najczęściej nie maja nawet pojęcia w ilu produktach ten węgiel jest

Koniec przerwy.