Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

mira 20:51, 28 lut 2013

Ania moje ! dzisiejsze , sama nie wierzę, to pierwszy raz tak wcześnie, fakt że one rosną na słonecznym skalniaku i mają tam cieplutko w cieniu to pewnie jeszcze poczekam, przbisniegi mam w cieniu i na razie wystawiły ylko białe sopelki
pozdrawiam
beta 21:00, 28 lut 2013

pozdrawiam i podziwiam szklarnię

przebiśniegi się znalazły?
JulkAd 21:46, 28 lut 2013

Aniu pochwalam szklarnię - professional...u mnie zajęłaby cały ogród i proszę....przygoń do mnie słoneczko. U Ciebie świeci, a u mnie znowu szaro.
Za możliwość obejrzenia kwiatuchów ...tych futrzastych też - dziękuję bardzo
agata19762 22:33, 28 lut 2013

Aniu u mnie wiosna na całego !!!!!!!!!!!

mimo śniegu........
chodź zobacz

Mala_Mi 22:40, 28 lut 2013

Ja na poważnie zastanawiam się nad produkcja szklarni
Futrzak leży obok.... jednak u pańci najlepiej
Beatko - przebiśniegi się nie znalazły....albo zdechły, albo śpia, albo ich nie wzięłam od Bogdzi...
Mira - niedługo bedą i u mnie, to tylko 70km.... też sadzę i botaniczne, bo one najpierwsze są
Mama załapała sie na forum... przyznaję ona większość moich upraw przerabia, bo ja ciągle nie mam czasu i zastanawiam się po co mi to wszytko..ale swoje i pod ręka to swoje Walczy ze swoja działka i do mnie przyjeżdża (całą Polskę musi przejechać)... by mi się nie zmarnowało to co posadziłam
A to działeczka pracownicza mojej mamy Też ja zaprezentuję, a te lilaki też już mam u siebie...

Martek 22:46, 28 lut 2013

Jakie mają ładne sltanki na tych działkach Zdjęcie bardzo radosne ...

Aniu witaj bardzo dobry pomysł z tymi szklarniami .Jak ktoś ma miejsce powinien taką mieć tyle bólu głowy odchodzi jeśli idzie o choroby niektóre czy szkodniki mam rację ???
Kondzio 22:47, 28 lut 2013

super zdjęcie a psiak szczęśliwy
Martek 22:49, 28 lut 2013

asc napisał(a)

A tu jest duże pole do dyskusji.. bo Ci wszyscy to najczęściej tylko gadają..... to jak miłośnicy i obrońcy zwierząt... mięsa nie jedzą, futra nie noszą, ale skórzane buciki na nogach mają i skórzaną torebkę i portfel..
A co do węgla to najczęściej nie maja nawet pojęcia w ilu produktach ten węgiel jest Węgiel tworzy wszystkie związki organiczne.. jest to diament i grafit, węgiel jest w powietrzu.. węgiel praktycznie jest we wszystkich procesach, łącznie z oddychaniem.
Koniec przerwy.

No i jakaś ty mądra
Mala_Mi 22:58, 28 lut 2013

Martek.. nie mądra tylko życiowa kobieta jestem.....
W szklarni masz rację , pomidory, ogórki długo się trzymają bez chorób. Widzę ile są u mnie , a ile u sąsiadów w gruncie. No i są wcześniej Tylko taka szklarnia to zajmuje miejsce i nie jest estetycznym elementem ogrodu..... Wiec naszą postawimy w miejscu widocznym (wstydzić się jej nie będę)... tylko uporządkuję teren.. i ją przeniosę, bo jakos za cholerkę mi nie leży tu gdzie jest
Martek 23:13, 28 lut 2013

asc napisał(a)
Martek.. nie mądra tylko życiowa kobieta jestem.....
W szklarni masz rację , pomidory, ogórki długo się trzymają bez chorób. Widzę ile są u mnie , a ile u sąsiadów w gruncie. No i są wcześniej Tylko taka szklarnia to zajmuje miejsce i nie jest estetycznym elementem ogrodu..... Wiec naszą postawimy w miejscu widocznym (wstydzić się jej nie będę)... tylko uporządkuję teren.. i ją przeniosę, bo jakos za cholerkę mi nie leży tu gdzie jest

Lepsze jej miejsce wybrałaś Aniu bo tu blisko domu to faktycznie mało pasuje do budynku i zieleni .Jak ją postawicie w rogu tam gdzie myślę będzie super.
Coś za coś jak zarośnie jakimś żywopłotem czy krzaczkami to też będzie dyskretnia w terenie.
Jak widać po forum jest wiele ludzi,którzy mają sporo gruntu powinni się chętni ujawniać.
Szkalrnie naprawdę są super rozwiązaniem.