Mala_Mi
18:02, 15 mar 2013

Nie piszę już oddzielnie każdemu, bo potem xx postów się samo pojawia.... a ja dostaję po uszach.... 
Oj dziś odśnieżarka była jak najbardziej potrzebna, bo łopatą bym się chyba zarobiła na śmierć. Amen
Też dziś stwierdziłam, że śnieg będzie się topił do maja...
A jak sie zacznie topić bo będzie +30 to będą powodzie, a jak będą powodzie znów będą komary... i tak źle i tak niedobrze..
Witkoria.. ja już też mówię bez przekonania jeszcze tydzień..dam radę...
Zmieniaj avatarek, a potem będzie że często zmieniam.... kurcze nie dogodzi Wam...
Cisza - żle, piszę coś - żle...........
Ale ptaszorki są świetne, wreszcie wpadłam na pomysł jak Wam pokazać to moje towarzystwo...a to tylko 1 karmnik.... a mam ich kilka.... szkoda, że nie nakręciłam wron czy kruków (nie odróżniam) jak wpasowały sie 2 do jednego karmnika
a reszta je chciała wygonić... Dzwoniec złapał za dziób wróbla i tak go wyrzucił z karmnika.... zero kultury w tych moich jadłodajniach.... 3 kosy kłóciły się o 1 jabłko, wrzuciliśmy więcej.. i co??? dalej nie pozwolił j innym ich jeść... pobiły się chłopaki (może i o panienkę bo pani kosowa jedna też była) i to tak, że jeden kos siadł na parapecie, a ja mu przez szybę obiłam zdjęcia, a on nie miał siły odlecieć.... zdjęcia robiłam z 10 cm....
A werbeny szaleją i 2 kleome też ruszyły....

Oj dziś odśnieżarka była jak najbardziej potrzebna, bo łopatą bym się chyba zarobiła na śmierć. Amen
Też dziś stwierdziłam, że śnieg będzie się topił do maja...

Witkoria.. ja już też mówię bez przekonania jeszcze tydzień..dam radę...
Zmieniaj avatarek, a potem będzie że często zmieniam.... kurcze nie dogodzi Wam...
Cisza - żle, piszę coś - żle...........
Ale ptaszorki są świetne, wreszcie wpadłam na pomysł jak Wam pokazać to moje towarzystwo...a to tylko 1 karmnik.... a mam ich kilka.... szkoda, że nie nakręciłam wron czy kruków (nie odróżniam) jak wpasowały sie 2 do jednego karmnika

A werbeny szaleją i 2 kleome też ruszyły....