Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 23:24, 19 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
Ania ... mało ci ptaszków ... stada całe wykarmiasz ... ... nie wymienię jakie tam som gatunki bo poza tym jastrzębiem to wiele nie pamiętam ... w każdym razie nawet boćki u Ciebie ... no to żuraw w bajorku mnie nie zdziwi ... chcesz mnie zaskoczyć ... sprowadź flamingi

i tu stanęła mi przed oczami scena z fontanną z "Depresji gangstera" ...

za tydzień w pierwszych 10 minutach w Faktach usłyszymy "od kilku dni w obszarze laguny Camargue trwają poszukiwania flamingów ... ptaki znikły w tajemniczych okolicznościach ... wezwany na pomoc agent 007 pierwszy raz i z płaczem wyznał, że pozostaje bezsilny ... nie pomógł też szwedzki spokój Kurta Wallandera ... cała nadzieje w kochanym Monku ... dla dobra śledztwa nic jednak ujawnić nie można ... choć mimo woli by siem coś chlapnęło ... " ... tzn coś siem komuś chlapnęło na stół ... wyczyścić mnie to bo .... " ... nie dopowiem ... cała Polska wie bo co ... ...

Flamingi u Ani w bajorze i Monk siedzący na kolanach agentowi 007 - to by było ciekawe !
Niech się klimat ociepli
Hogata 08:54, 20 mar 2013

Aniu dzisiaj widziałam bociana na gnieździe stał nieborak.
Ja ci bardzo zadroszczę, że widziałaś jak boćki leciały. Bo u nas się mówi, że jak się zobaczy pierwszego bociana jak leci to się cały rok lata szczęśliwie, jak stoi bocian to nic ciekawego się nie wydaży w roku, a jak siedzi to już całkiem do d...py.

A ty to widziałaś jak lecą i to dwa!!! Nie no, bedziesz cały rok latać i to z dopalaczem chyba
Hogata 08:56, 20 mar 2013

Ja u ciebie, a ty u mnie
Ja mam gniazdo u siebie na podwórku, nie u sąsiada. TO moje własne prywatne boćki i nie oddam ich nikomu
zbigniew_gazda 09:04, 20 mar 2013

Sprawdzałem dziś rano - w naszej miejscowości też jest bocianie gniazdo. Jeszcze puste jest. Pozdrawiam Aniu.
Mala_Mi 09:07, 20 mar 2013

Agata coś mi się pomieszało.... swoje boćki ...to tłumaczy bliźniaki Masz je po znajomości
Jak będą głodne ..to lecimy je dokarmiać.. już wiem, że kocia mokra karma jest dobra.... wykupię Biedronkę.. z kociej i Ci podrzucę.. obserwuj A co??? Biedronka ma mieć z Ogrodowisaka tylko utarg na kwiatkach???

Bogusia.. odnośnie krzewuszki wariegata.. moja ma ponad 2 metry... muszę ja trochę ograniczyć ..

Mala_Mi 09:08, 20 mar 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Sprawdzałem dziś rano - w naszej miejscowości też jest bocianie gniazdo. Jeszcze puste jest. Pozdrawiam Aniu.

U Ciebie góry i jeszcze zimno...... a na pewno zimniej...
eliza3 09:12, 20 mar 2013

Aniu, ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu, więc tylko z pozdrowieniami wpadam i życzę udanego dnia, słonko u nas świeci, może w końcu wiosna przyjdzie ? Bociany też czekają na ciepełko
Kondzio 09:14, 20 mar 2013

macham i hiham na dobry dzień hi hi hi
Pszczelarnia 09:40, 20 mar 2013

Sprawdzam dobrostan zwierząt u Ciebie.
Gosiniak 10:22, 20 mar 2013

asc napisał(a)
Uratowani! Uratowani jesteśmy! Bocian! Patrz! Bocian! Jak on żyje, to znaczy, że my też możemy. Bocian, bociuś!

Jeszcze mam banana

Julka......a co sobie myślałaś, że na jakimś zdezelowanym drapaku Was wiozłam??? Żeby nie ten różowy za pazuchą byśmy doleciały.. a tak pozamiatane I zima...

Obejrzałam i mam niesamowitego banana