Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

popcorn 10:48, 20 mar 2013

Aniu dobrze ze chociaż Ty przewidujesz ze kiedys wiosna nadejdzie! Bociany? Do nas jeszcze nie dolecialy, za to sniegu przybywa
masakra!

pozdrawiam!
k.
Maria667 11:19, 20 mar 2013

Ania!
Przetacznik rzeczywiście wyrósł jak na drożdżach.
Perovskiej nie mam. Jeszcze
Milka 11:24, 20 mar 2013

U mnie też banan, bociek i Seksmisja

zakupy opóźniłam, ale pogodę zimową, nie!
zaraz będę uczyć się programu, tylko nadrobię forum
bogumila 11:25, 20 mar 2013

Po przekwitnięciu możesz skrócić pędy ,zostawić 1/2 lub 1/3 wtedy ładnie się zagęści i skracaj wyrastające ,ja uszczykuję zielone czubki,wtedy się rozgałęzia,nie ma takich pojedyńczych,długich gałązek. Po dwóch sezonach będzie kulka...możesz też poprowadzić na nóżce...
wiunia 11:25, 20 mar 2013

Aniu kochana dziękuję za słowa porady w sprawie moich cebulek lilii, mam nadzieję jednak, że coś mi z nich wyrośnie, a to że jestem gapa, że nie posadziłam jesienią to fakt ale pisali na opakowaniu, że wiosną teraz juz będę wiedziała!!!
Pozdrawiam serdecznie!
Kindzia 11:45, 20 mar 2013

Aniu mam zdolnego sąsiada, wszystko tnie, formuje...między innymi krzewuszkę. Ma piękną gęstwinę, same kwiatki widać jak kwitnie. Zrobię zdjęcie, jak będzie taka różowiasta i Ci wkleję
marzena 12:01, 20 mar 2013

Ania, bociany rewelacja !
chyba wywróżyły zmianę pogody...u mnie powolutku śnieg topnieje
KasiaBialofi... 12:42, 20 mar 2013

Nie było mnie chwile, bo doła śnieżnego złapałam a tu szaleństwo! Znowu ciężko nadążyć. Boćki widziałam i od razu humor mi się poprawił
Mala_Mi 12:43, 20 mar 2013

Wklej Kindzia krzewuszkę.. jako wzornik do naśladowania.... trzeba brać przykłady z lepszych
Bogumiła, Nóżki z mojej krzewuszki już chyba nie zrobię, chyba ze będzie to stonoga
Śnieg i u mnie powoli się topi, ale patrzą co jeszcze zima ma w zanadrzu to mi nie spieszno do zielonych widoków.... Marzenko, u mnie teraz jest +11
Wiunia -
Irenko - ja z tego Bociusua , seksmisji i naszej radości do dziś sie chichram.. prawie jak KOndzio
Kondzio - ta latarka to czołówka i u mnie jest na wyposażeniu ogrodu Bardo wygodne urządzenie, nawet karmę dosypać wieczorem ptakom, czy wyskok po szczypiorek do szklarni wieczorkiem
Marysiu - jeszcze nie masz perwoskiej.. to dobrze powiedziane, bo jest fajna, tylko nie każdemu jej zapach pasuje..
Karolina - boćki lecą z południa na północ W weekend widział boćki w Bieszczadach.. tamtędy wracają..... coraz ich więcej
Wszyscy - nie mam czasu ..wiec zostawiam Wam kwiatucha..... np moja druga krzewuszka gigant
W tym roku już tak nie zakwitnie, bo niedawno ja przycięłam..wiem, że nie pora, ale już się rozlazła strasznie ..
Blisko

Dalej

Najdalej

Do Was już nie mam szans.. sorki... wieczorkiem zajrzę ...
Mala_Mi 12:44, 20 mar 2013

bialofiolet napisał(a)
Nie było mnie chwile, bo doła śnieżnego złapałam a tu szaleństwo! Znowu ciężko nadążyć. Boćki widziałam i od razu humor mi się poprawił

Połaczenie z fragmentem seksmisji to jest to... to jakby nas pokazywali